Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a vez tech. tréningre mentem úgy 8-ra, hogy 4 után feküdtem le. Néha kicsit opálos volt a kép, de azért nem én voltam a legrosszabb, és a motor nem bírta végig, nekem ment volna...
Én mennék, de ma, ebéd után, olyan 1 óra körül. Hétfő családi...
Én egyszer mociztam így buli után, 3 v 4 órát aludtam, 10kor volt a tali, még néztem is milyen "fitt" vagyok, délben mikor ment ki a spicc akkor csak úgy toltam be a szervezetbe a kávét, meg energy drinket, nem jó így hosszú távon menni...
Uhh bazz...., szétszed a szorgalmi vége...., de azért tegnap toltam egy gyors Ózd-Dédestapolcsány-Szilvás szerpentines kört....(állat volt)
ja meg hogy oda érjek nekem egy órval előtte már el kell indulni. meg vagy 7 kor fel kell kelni, akkor meg nem másnapos hanem még részeg leszek, úgy meg nem megyek 100 km nél messzebre
ahha mert mi holnap bográcsozunk, meg ilyen nagyobb összeröffenés lesz... eza gurulás meg hétfőn van nem?
Ezt így tudod előre?
én gondolkozok, csak korán van a menet, és kibaszott másnapos leszek ..
Te jössz?
Elsőként én a szlovákos útvonalra voksolok, mert Dobsinán még nem jártam, pláne nem motorral. Második körben meg, ha már Eger, akkor lehetne Mátra is...
Jót sorakozhattok majd a Bükk, és a Mátra bejáratánál is. Tudom. Tapasztaltam már mindkettőt... Hétfőn dugig lesz minden hegy.
nekem is azóta szarakodik( tudom ,hogy nem függ össze),de ebben 57000km van
Óra szerint 53-54 ezer között járok vele, és mivel csak szeptembertől van nálam a gép, meg olaszból való így nem tudom mikor lehetett benne utoljára cserélve. Múlt vasárnap esett át egy karbi tisztításon+ szinkronon.
n,ár az enyémet is kéne ,de még lehet rajta állítani-
ez efkettő betegség, de 20-30 ezer km között szokták cserélni az elsőt, utána nem zajos.. vagy már olyan sok van benne hogy a második is elnyúlt?
köszönöm-köszönöm mester megtisztelsz...
így van.
Arra vagyok már nagyon kíváncsi meddig tudják még húzni a cérnát, mikor fog elszakadni és az milyen következményeket von majd maga után ?
mert tudják,hogy velünk mindent meglehet csinálni..
mert a magyar,olyan mint a bírka vagy mint a barom csak bólogat ás bele törődik mindenbe !EGY DARABIG......
Lassan neked kellesz fizetni azért, hogy dolgozhass!
Mindent a becsületesen dolgozó emberen kell leverni.
A jó kurva anyjukat
vezérműlác feszítő