Én a vez tech. tréningre mentem úgy 8-ra, hogy 4 után feküdtem le. Néha kicsit opálos volt a kép, de azért nem én voltam a legrosszabb, és a motor nem bírta végig, nekem ment volna...
Én egyszer mociztam így buli után, 3 v 4 órát aludtam, 10kor volt a tali, még néztem is milyen "fitt" vagyok, délben mikor ment ki a spicc akkor csak úgy toltam be a szervezetbe a kávét, meg energy drinket, nem jó így hosszú távon menni...
ja meg hogy oda érjek nekem egy órval előtte már el kell indulni. meg vagy 7 kor fel kell kelni, akkor meg nem másnapos hanem még részeg leszek, úgy meg nem megyek 100 km nél messzebre
Elsőként én a szlovákos útvonalra voksolok, mert Dobsinán még nem jártam, pláne nem motorral. Második körben meg, ha már Eger, akkor lehetne Mátra is...
Óra szerint 53-54 ezer között járok vele, és mivel csak szeptembertől van nálam a gép, meg olaszból való így nem tudom mikor lehetett benne utoljára cserélve. Múlt vasárnap esett át egy karbi tisztításon+ szinkronon.
mert tudják,hogy velünk mindent meglehet csinálni..
mert a magyar,olyan mint a bírka vagy mint a barom csak bólogat ás bele törődik mindenbe !EGY DARABIG......
mert a magyar,olyan mint a bírka vagy mint a barom csak bólogat ás bele törődik mindenbe !EGY DARABIG......