Bajuszos, fekete, tezsvíííízrezős-uzsorázós, kihízott belű, kopaszodó, kinyúlt zsírfoltos-koszos trikós magenta színű tüllszoknyácskás térdig érő lakkcsizmás bőrkorbácsos pajeszos nagyorrú ferdeszemű lila parókás faszi?
Kalandvágyból egyszer megnézném de csak evés előtt. Utána egy darabig háborogna a gyomrom. Persze az is lehet hogy életem hátralévő részében csak dadogni bírnék a sokktól.
AZ csak azért mert még nem nagyon van rá írásos/képi bizonyíték hogy valaha nemzett volna akár külön-külön bármelyikkel utódot, nemhogy így a leghátrányosabb származásúval.
Persze elvi síkon lehet olyan is.
Tudod mi a legszebb?
az asszony családfáját csinálom éppen és most derült ki ,hogy 1762-ben össszeházasodott ük-ükje az egyik zsidó volt a másikmeg roma ! na vazze erre ,most mit csináljak? üssem agyon most vagy majd később?
ja és az ő családjuk is utálta ezt a két fajta embert világ életében!
Én inkább az utolsó húsából kérnék egy jól átsütött szeletkét kis friss kenyérrel, koviubival vagy ecetes almapaprikával. Ha repjegyet veszel neki még visszajöhet. De amelyik a nyárson pirul az már nemigen! Csak ne tegyél alá a parázsba krumplit mert képes lenyúlkálni a nyársról és megzabálja azt ami nem is neki van odatéve.
du megint kaptál egy mélt..))))
Kalandvágyból egyszer megnézném de csak evés előtt. Utána egy darabig háborogna a gyomrom. Persze az is lehet hogy életem hátralévő részében csak dadogni bírnék a sokktól.
Persze elvi síkon lehet olyan is.
az asszony családfáját csinálom éppen és most derült ki ,hogy 1762-ben össszeházasodott ük-ükje az egyik zsidó volt a másikmeg roma ! na vazze erre ,most mit csináljak? üssem agyon most vagy majd később?
ja és az ő családjuk is utálta ezt a két fajta embert világ életében!
Neked is Kaszás
vétel és a forgalomba helyezés közt mennyi idő lehet?vagyis mennyi időm van a felújításra?
Ez van és kész. Nem kell külön műszakira menni már.