Na,Zoli. Azt mondd meg,ez milyen színű legyen? Első képen lévő állapotban veszem,második képen a gyári csiszolgatás látszik. De idén már nem fogom lekenni.
4 gumisnál voltam, kettő szántón kettő encsen.. és végül otthagytam forrón ma már voltam is érte félig kész van , de centirozáskor kiderült hogy csapágyas a hátsó, így vihetem vissza majd centírozni.. én hülye amúgy is csapágyat akartam cserélni, de eszembe sem volt hogy emiatt nem lehet...
na mindegy jól megszoptam
jóvan bazmeg
az jó én a kocsit vittem, de engem is lerázott Béla, mert túl sokan voltak, meg még mára is 5kocsi volt beírva, úgyh hétfőn viszem vissza. amúgy ha itt hagyod nekem akkor leviszem és megcsináltatom, ha esetleg erre jársz
Egy Kawa legyen zőőőd! Vagy max az a szép metál narancssárga, amilyenek a Z-k szoktak lenni. ZX7R-ben láttam ezüst színűt,nem áll jól neki ZX6R-t meg sárga-feketében, hát, elég furcsa madár volt az is ...
Még hogy nagy seggű... A nagy gyászban elfelejthetett ételt magához venni, mert jelentősen megcsappant az említett testrész, és hát, mit tagadjuk, körbe a nő is.
Na! Akkor a Daróczy gyerek csak volt akinek példát mutatott! Bár többen követnék a cigányok közül az ilyen példákat! Azt se bánnám ha előtte kis ideig mind kormányszóvivő lenne meg megdugná azt a nagyseggű vörös celebtehenet.
És egy Suzuki milyen színű legyen? Kék-fehér?
Kedves "betelepültek" egyik gyöngyszeme nyáron felborította a motoromat a házunk előtt. Az milyen?
na mindegy jól megszoptam
az jó én a kocsit vittem, de engem is lerázott Béla, mert túl sokan voltak, meg még mára is 5kocsi volt beírva, úgyh hétfőn viszem vissza. amúgy ha itt hagyod nekem akkor leviszem és megcsináltatom, ha esetleg erre jársz
és leszopatott az összes gumis bazmeg
És milyen széép ZŐŐŐD!
Mondjuk ebben a színben nem tetszik!