Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a magyarokat ki védi meg? a mi védelmünkért ki emeli fel a szavát?
én ismerem őket SEMMI BAJ VELÜK ! CSAK A BETELEPÜLT MEGYASZÓIKAL( ŐK GYILKOLTAK UTOLJÁRA) ELŐTTE MEG A HEJŐCSABAI BETELEPÜLŐK...
a helyiek közt is volt egy család ,akit még a romák is kiközösítettek ,de annak a kisebbik fia felkötötte magát még összel,a nagyobbik meg épp a jól megérdemelt pihenését tölti( sitten)azóta megnyugodtak .
Jól beszélsz Aztán ha szökik valamelyik, céllövölde
Teljesen egyetértek a rendőri védelmet a romáknak célkitűzéssel! Védjék csak őket rendőrök. Örtoronyból, egy jól körbekerített területen, azonnali tűzparanccsal szökés esetén. Védjék így MINDET!
Hol élünk emberek?
No meg ott van privátozási lehetőség és a gurigák szervezése is egyszerűbb a jobb oldalon.
Én is csak pár ismerős miatt járok oda. Őket ott találtam meg, így ott tartom velük a kapcsolatot.
Tiszta sor. Motorozz-on nem sokszor járok. Valahogy nem az én világom. Dehát kinek a pap, kinek a paplan...
ebből is viccet csinálnának meg pénz

mondom én valami nem jól működik itt
Direkt ide írtam mert nemtom oda milyen gyakran jelentkezel fel. De elolvastam amit írtál oda, innen tudtam hogy kérdéses a fizetnivaló.
No, ezt is jól összehoztuk, mint az előző két alkalmat.
Ment a válasz.
Egyszerűbb ha itt válaszolok. 6200-at hozz, hétfőn elméletileg bent leszek, ha bármilyen előre nem látható okból mégis el kéne mennem, akkor a Láng pultnál ülő ÖSSZES kollégámnak jelzem érkezésed.

Már csak röhögni tudok ezeken.

Merre tartunk
Na basszus. Akkor biztos beszéltem rajta, akkor átmegy a hívás a kollégámhoz ami azért érdekes mert ő is tudja hogy tréninget szervezek... No akkor ezt jól összehoztuk. mikor jönnél nem vagyok bent, mikor hívnál nem én veszem fel. :-D
Mester előtt meg kel hajolni ( bár az most nem menne ) csinálja ez ni helyettem
Ha mi pózerok vagyunk, akkor ...
Én visszahívtam azt a 30-as számot, amiről tegnap du keresett valaki, valami Cargo-t emlegetett benne egy idegen hang, azt mondta, biztos a kolléga volt. Nem tudtam hová tenni...
Hogy mi? Nem értelek
Kicsit pózer... Bár,,, mi, motorosok hajlamosak vagyunk büszkélkedni a kis csodánkkal. (amint látszik, ez alól én sem vagyok kivétel )
Nézz be légyszi a motorozzra, küldtem privátot. Tegnap híttalak volna de nem vetted fel a telefont.
Helyes Nehogy már valami förtelem guruljon le a belünkbe, ha már van minőségi hazai Hoztam pestre is haveroknak kóstolót hát azóta rágják a fülem, hogy még..még NA mondom csak szépen sorjában
Passsssssz. Én a saját gönciben bízok a legjobban