én ismerem őket SEMMI BAJ VELÜK ! CSAK A BETELEPÜLT MEGYASZÓIKAL( ŐK GYILKOLTAK UTOLJÁRA) ELŐTTE MEG A HEJŐCSABAI BETELEPÜLŐK...
a helyiek közt is volt egy család ,akit még a romák is kiközösítettek ,de annak a kisebbik fia felkötötte magát még összel,a nagyobbik meg épp a jól megérdemelt pihenését tölti( sitten)azóta megnyugodtak .
Teljesen egyetértek a rendőri védelmet a romáknak célkitűzéssel! Védjék csak őket rendőrök. Örtoronyból, egy jól körbekerített területen, azonnali tűzparanccsal szökés esetén. Védjék így MINDET!
Egyszerűbb ha itt válaszolok. 6200-at hozz, hétfőn elméletileg bent leszek, ha bármilyen előre nem látható okból mégis el kéne mennem, akkor a Láng pultnál ülő ÖSSZES kollégámnak jelzem érkezésed.
Na basszus. Akkor biztos beszéltem rajta, akkor átmegy a hívás a kollégámhoz ami azért érdekes mert ő is tudja hogy tréninget szervezek... No akkor ezt jól összehoztuk. mikor jönnél nem vagyok bent, mikor hívnál nem én veszem fel. :-D
Én visszahívtam azt a 30-as számot, amiről tegnap du keresett valaki, valami Cargo-t emlegetett benne egy idegen hang, azt mondta, biztos a kolléga volt. Nem tudtam hová tenni...
Helyes Nehogy már valami förtelem guruljon le a belünkbe, ha már van minőségi hazai Hoztam pestre is haveroknak kóstolót hát azóta rágják a fülem, hogy még..még NA mondom csak szépen sorjában
a helyiek közt is volt egy család ,akit még a romák is kiközösítettek ,de annak a kisebbik fia felkötötte magát még összel,a nagyobbik meg épp a jól megérdemelt pihenését tölti( sitten)azóta megnyugodtak .
mondom én valami nem jól működik itt
Már csak röhögni tudok ezeken.
Merre tartunk