Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam. Majd valamikor a nyáron indul majd megint, de nem tudom hogy lesz lóvém, lehet sehogy De addig beszélek úgy is még vele
mondd még egyszer ha mered te faszfej bazmeg
Szopi szopi 5 dollár!
Pedig ma mostam meg a szemüvegem, rendesen kicsapódott rajta a könnyem
jó azért most ne kezdjük el egymás faszát szopni
Pont Nagy film Az a beszólás is adja.
Há mit tom én!
" Atmosz
2010. július 17. 13:43
Az oktatóm mondta, hogy most indítanak ilyen jellegű tréninget, én meg kaptam a lehetőségen és elmentem rá Lesz majd honlapjuk is talán csak még alakítgatják egy kicsit. A 25 ropi még tűrhető a többihez képest. A volt oktatóm Gyuri és egy másik srác "Matyi"(elnézést kérek tőle előre is, de a vezetéknevét elfelejtettem) tartja a képzést. Én az I. szinten voltam és a motor fékezését(első! hátsó és kombinálva), kikerülést, és egyéb bóják közti gyakorlatokat valamint egyéb érdekességeket csináltunk és még különböző testtartások stb stb. szal sok mindent vettünk amik alapok és ezekre épül majd a többi szint. "

Azóta voltál? Mondjuk inkább elmennék valakivel túrázni,akkor jól kezeli a gépét.. A pálya meg jól hangzik,kéne is keresni a környéken valami barátit.. (Egyik ismerősöméknél 5ezer/nap a pályadíj Persze ez nem a ring Valami kicsike pálya,de azt mondta,hogy szerinte jó.)
úgy néz ki mint egy picsa?
Hogy mit hogy kit!
HOGY MI?
Ponyvaregény jó film
Amúgy jó a gumma? Suzuki fórumon nem szeretik Talán ilyen ott a gyári,de azt mondják,hogy jobban is tapadhatna.
Ezt olvassátok Hajsza
"élvezte" az üldözést Persze kár a vétlenekért De a többi jó.Nem kértek erősítést
Rendben,köszi.
aprlis 25 van nekem,utana mar nincs.ha addig ok.szolj
Ömm.. Május közepe kb,és Pest mellé mennék autópályán. Ja,futóztam már,de ilyen trélert még nem húztam.
hi
mikor kellene a futo,es hova mennel vele?
Megelégedek azzal,ami van
Kár. Pedig biztos jól állna... . .
Oké,köszi
Próbáld meg nála. Hátha van neki.