Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vonatra hogy rakok fel egy 90kg-os motort? xDD
meg be sem fér az ajtón :S
mármint a kockás gép
amint leadja az órát mehetünk is
milyen falu/város van a közelbe? :D
vidd el vonattal
és mivel tudnék innen barcikáról kimenni? robogóm tropára menne ilyen hosszú úton...
ez én vagyok kakucson a CRm el. mert én ilyen kibaszott menő csávó vagyok érted? nem? hogy mi?
ez miez, ez nem az , ez nem , nem lehet
Budapesttől délre az m5ösön olyan 40 km
Hello,
én barcikai vagyok, de nem tudom hol van a kakucsring.. :(
segítenétek?Lehet kimegyek haverral ;)
pesttől délre vagy 40 km
háá
a kakucs hol van?
először egy 1 méter átmérőjű körpályán
Ja, nem akarok rögtön tempós pályára menni, mert ott szerintem elvesznék, meg 8 különböző íven mennék
kukucs kakucs
há ja kakucs inkább lassú csikicsuki
Kakucsra fogok egy párszor kimenni ha minden igaz meg majd ahova éppen beesek ha lesz cash De kakucs inkább kanyargós, mint gyors pálya, aztán ott lehet döntögetni, haver is oda jár ő hívott
mindig a hátulról jövő figyel. hirtelen faszság nincs. ennyi az egész. én háromszor pályáztam. igen jó. persze supermotoval. sportal nem hiszem hogy élvezném mert igen gyors
Elég egy nyíltnap a ringen,meg pár száz remete. Vagy nem?
Persze,saját kategóriában kell menni. Meg ne legyél félős,ha eltépnek melletted 5 centire belső,külső vagy valamilyen íven.
Ott se a profikkal meg haladókkal kell felmenni nyílván
Vagyis ha sokan vannak,akkor nem mennék.
Nem mennék még pályára.. Lehet,hogy ott mások tudnak valamit,da ha rosszul kanyarodok,vagy nem úgy jövök ki a kanyarból,szerintem átdömpereznek rajtam
Én is majrézok még Engem nem zavar, ezeken az utakon nem merem dűteni, meg nem is nagyon erőltetem Be van tervezve egy-két pálya nap a nyárra, majd ott elválik mi újság van