Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv köztünk!
Hát ez baromi nagy!
De igazából csak most néztem,hogy van ilyen Miskolc környéki rész is Szóval utólag is szia mindenki
Köszi,viszont kívánom. Bár nekem még kicsit odébb van..
Azt a piros RGV-t egész véletlen nem láthattam tavaly nyáron (talán) a Maxx power előtt?
Sok balesetmentes Km-t!
Be Miskolcra,aztán vissza haza.. Az azért van 50km :D Amúgy.. Lassan el kéne passzolnom az AF1-et,mert vettem egy gixxert
Rendben, ha aktuális lesz szólok, csak még nincs megfelelő csavarom, de holnap délelőtt veszek Miskolcon, aminek remélhetőleg megfelel a menetemelkedése.
Én mostanában úgysem tudok dolgozni járni, csörögj rám holnap, aztán letárgyalom az öreggel.
Rohadt digisport csak azt a sok kurva meccset adja. A GP-t meg? A háromból egyet.
Nekem csak egy egész egyszerű művelet kellene, 16-os csavar végét ék alakban leszedni.
Van kettő is. Egy öregebb szaki, aki nyugdíj mellett nyomja az ipart, meg egy másik, aki reggeltől estig dolgozik. Ő nekem powerszelepet is legyártott, pedig az azért nem pite...
Na!
Ahha , jó ötlet lenne, de nem tudok haza menni ( cash nuku).
Várom a hó elejét, hátha Kiszámoltam Gönc-Budapest kb 290 km 11 lityót evett a gép és ebbe volt párszor tempósabb rész is( 180-200). Tök kivan, hogy nem tudok veletek "hazai, borsodiakkal" gurulni, mert nekem ahhoz haza kel tépnem ami idő meg pénz. De ha otthon leszek április vége felé akkor uccu neki
inkább elmenyünk apraszakiferenchez ha hazalépsz a géppel onnan meg hármasban valamerre nekünk ezt úgyis messze van
annyi szabály öcsém
"Úticél: Sajószentépteri lángosos" --- Van kettő is :D Egyik a szomszéd utcában. Nekem nem lenne hosszú út
ez:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4113&session_id=
Milyen nyitó gurulás lesz jövő héten? hol?Mikor?
Végülis színben passzolna.....
Zolibácsi van a faludban esztergályos?
Vagy tejszínhab kupakot.
tegyél rá egy teniszlabdát
Ez nekem is eszembe jutott, majd meglátom még mi lesz a sorsa.