Megy egy nő a dokihoz, kékre-zöldre verve, mire a doki felkiált:
- Istenem, mi történt magával?
A nő sírva mondja:
- Akárhányszor jön haza az uram részegen, mindannyiszor megver ....
Hmm, - mondja az orvos - tudok erre egy teljesen biztonságos és hatásos szert!
Azután, hogy az ura hazaért, vegyen egy csésze kamilla teát és öblítse vele a torkát! Alaposan és hosszan öblögessen!
Két hét múlva jön ugyanez a nő a dokihoz; virágzóan néz ki és mondja:
- Doktor úr, ez valami csodálatos, amit javasolt! Képzelje, jön haza az uram holt részegen én meg csak öblögetem, és öblögetem a torkom, ő meg nem bánt engem...
- No látja! - mondja a doki szerényen - Egyszerűen csak kussolni kell...
Hmm,jobban átgondoltam,nekem csak a 2 oldalidom és a farokidom nem passzol,ennyit kéne kenni.. Olyan gyárira,abból úgyse láttam olyan sokat. Vagy az egészet kék-fehérre Gondoltam olcsóbb idomszettet venni,de nem egészen. Bár már 50-ért van full szett,csak ahhoz mennyi a posta?
Kár a generátorét,de ha meg tudod csinálni
Én is így vagyok vele,hogy remélem,nem kell szerelgetni... Meg semmit enm kell rá venni 3 éve áll a motor,sajnos nem tudom,mit kezdek a lánccal,mert helyenként vannak rajta rozsda foltok. De tuti megoldom,hogy ne vegyek újat. Nem full rozsdás,csak van rajta vagy 3 kicsi folt,meg száraz. Elvileg nem is használták sokat,14ezer,óra szerint.Jó gumik.. Festés nem zavar sok vizet,mert az nem fog érdekelni. Más minden jónak tűnt. A teló szervízbe meg biztos van 30-40ezer. Amúgy lenne vagy 10ezer az olaj meg vagy 5 ezer az a pár szimering.. Max 20. Ja,meg olaj,olajszűrő,légszűrő..
Az a baj,hogy szervizbe igen drágán nyúlnának hozzá.. Az tuti. MaxxPowerben az Aprilia telóját akarták 16-ért.. Úgy,hogy én szedem ki. Majd valami ismerőst kell kerítenem,aki ért is hozzá
Telóban még nem cseréltem oilt, nem tudom milyen való bele, service manual általában leírja. Telóhoz már nem biztos hogy hozzá merek nyúlni. Sajnos most megdöglött a generátora, azt megcsinálom. Komolyabb dolgokra meg remélem nem lesz szükség.
R1-et is magadnak szereled? Sajnos a mocimban majd meg kéne csinálni a telót,mert szimeringes,és olaj sincs benne.. Milyet használsz? 10w 15? Lehet,hogy nem kéne egyedül nekiugranom És sima telós,nem fordított.
Vágta kiről van szó?
Köszönöm/jük
- Istenem, mi történt magával?
A nő sírva mondja:
- Akárhányszor jön haza az uram részegen, mindannyiszor megver ....
Hmm, - mondja az orvos - tudok erre egy teljesen biztonságos és hatásos szert!
Azután, hogy az ura hazaért, vegyen egy csésze kamilla teát és öblítse vele a torkát! Alaposan és hosszan öblögessen!
Két hét múlva jön ugyanez a nő a dokihoz; virágzóan néz ki és mondja:
- Doktor úr, ez valami csodálatos, amit javasolt! Képzelje, jön haza az uram holt részegen én meg csak öblögetem, és öblögetem a torkom, ő meg nem bánt engem...
- No látja! - mondja a doki szerényen - Egyszerűen csak kussolni kell...
A nap bölcsessége: "Ha nem tudod, hogy szopatnak, vagy szopatsz, akkor szopatnak" - Pista bá
BLŐŐŐŐŐŐŐŐŐő
Éljen Március 25.e
Én is így vagyok vele,hogy remélem,nem kell szerelgetni... Meg semmit enm kell rá venni 3 éve áll a motor,sajnos nem tudom,mit kezdek a lánccal,mert helyenként vannak rajta rozsda foltok. De tuti megoldom,hogy ne vegyek újat. Nem full rozsdás,csak van rajta vagy 3 kicsi folt,meg száraz. Elvileg nem is használták sokat,14ezer,óra szerint.Jó gumik.. Festés nem zavar sok vizet,mert az nem fog érdekelni. Más minden jónak tűnt. A teló szervízbe meg biztos van 30-40ezer. Amúgy lenne vagy 10ezer az olaj meg vagy 5 ezer az a pár szimering.. Max 20. Ja,meg olaj,olajszűrő,légszűrő..