óó én kis bumbim szombaton lett kész, de akkor még csak egy karikát mentem vele, mert olyan szél volt, h a szemem a tarkómra folyt... De már megtaláltam a bukóm is, úgyh rem hétvégén tudok titokban menni egy kicsit, mert műszaki előtt illene összekoptatni a fékbetéteket, hogy fogjon is
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de leesett utána, h max egy hóóóónap és mehetek rendesen :D
Szülinapomra azt kértem, h ha télleg összejön a papírozás, akkor tankoljanak nekem egyet, mert azt már sehogy nem tudom belekalkulálni :D
sziékis esvé majd ugyan így fog feszíteni a szépkis cébéer mellett csinálhatnánk ugyanilyen menést ha mindenkinek jó lesz. nekem pénteken vizsgázik a vasam aztán tekeredek mindenfelé majd..
szééééép :) Nekem is volt ilyen, Nánás felé egyetlen egy kanyarban annyi bogár volt, h hirtelen megijedtem, h mi a szar van, egy pillanat alatt már semmit se látok....
kezdődik egy femiligáj
A AAAz a lényeg szép nagy A betűű
pénteken ha akarsz mehetsz a CBR el egy kört mert megyek oda ahol laksz bontókba nézelődni autóalkatrészt...
(én nem basztam be) Majd szerda este. Megünneplem, mint állat, h még csak 20
bakbakbakbakbak
véletlenül bebasztam de tényleg nem akartam csak vettem egy sört és adtak hozzá felest aztán a következőhöz is aztán....
jó csúnya
jájjjj anyáááám de nagyon motoroznom kéne már :D
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de leesett utána, h max egy hóóóónap és mehetek rendesen :D
Szülinapomra azt kértem, h ha télleg összejön a papírozás, akkor tankoljanak nekem egyet, mert azt már sehogy nem tudom belekalkulálni :D
Termosz! Ez a videó....