Ugy!Ha valaki intézi akkor egy huszas plusz...tudok neked egy embert rá akinek odaviszed a motort,és pár nap mulva le van papírozva,rendszámozva,műszakiztatva! Nekem is Ő csinálta...Füzesabonyi a srác...
igen az én motorom sem fog többet érni hanem csak kevesebbet de nem tudom azt megcisnálni hogy szigetelő szalaggal összegányolom eladásra. inkább most rábaszok még annyit hogy nyugodt szívvel tudjam eladni..
Egyik kopó, másik eb. Én nem azért akarom eladni a kék motort, mert egy szar, és csak egyszer túladjak rajta, hanem, mert szeretnék egy nagyobbat. Mindezek ellenére, ha meglesznek az új dugók, akkor sem fog egy fillérrel sem többet érni, mert egyszerűen nincs pénz ebben a kurva országban, és pang minden. Akinek meg van pénze, az nem ilyen "veterán" motort vesz majd...
És úgy 80, hogy én nyargalászom végig? Mert ezzel a hivatalokban legyet b@szni dologgal a világból ki lehet kergetni. Az, hogy külföldi motor, nem egyértelműen jelzi azt, hogy jó is lesz, azért Szandra is tudna mesélni az ő szép külföldi SV-jéről. Viszont megfogadtam, hogy leharcolt motort többet nem veszek, és ezen látni, hogy gazdája volt, nem csak tulaja.
Addig tart a petting
Ajhhh. De lennék mááán rajta
Alig várom már, h mehessek egy nóóóbálisat.
3000től máris hálál.
Szegííííny.
Majd szeretem sokat. Kárpótlásul.