Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na tiplizek én is süppedni
hehe
Addig tart a petting

Ajhhh. De lennék mááán rajta
Alig várom már, h mehessek egy nóóóbálisat.
alatta meg csak köszönget
túúúdom.
3000től máris hálál.
azt igényli egy motorkerékpár. és meghálálja [
indokolatlanul bitang pusztulatosan fostosan bánt vele,és tisztázatlan körülmények között tartotta.
Szegííííny.
Majd szeretem sokat. Kárpótlásul.
szentimentálisan igénytelenül
Az biztos, h elég sokat csuklott. Nekem ép ésszel felfoghatatlanul elhanyagolta.
Ugy!Ha valaki intézi akkor egy huszas plusz...tudok neked egy embert rá akinek odaviszed a motort,és pár nap mulva le van papírozva,rendszámozva,műszakiztatva! Nekem is Ő csinálta...Füzesabonyi a srác...
hát ja meg akármenyit költök rá valami faszságba ugyis bele fognak kötekedni, mástól meg megveszik a szart is
No, húzok, mert mindjárt rikkant a kakas, aztán mehetünk burcsázni. Jó éjt!
Az a baj, ebből a fajtából van kevesebb. Élelmes ám a nép.
igen az én motorom sem fog többet érni hanem csak kevesebbet de nem tudom azt megcisnálni hogy szigetelő szalaggal összegányolom eladásra. inkább most rábaszok még annyit hogy nyugodt szívvel tudjam eladni..
Egyik kopó, másik eb. Én nem azért akarom eladni a kék motort, mert egy szar, és csak egyszer túladjak rajta, hanem, mert szeretnék egy nagyobbat. Mindezek ellenére, ha meglesznek az új dugók, akkor sem fog egy fillérrel sem többet érni, mert egyszerűen nincs pénz ebben a kurva országban, és pang minden. Akinek meg van pénze, az nem ilyen "veterán" motort vesz majd...
Nehogy félreérts, nem bántani akarom a motorodat, csak hát te is, meg Szőke is panaszkodtatok a Taljánra, hogy elég hanyag gazdi volt.
én is rákúrtam a KTM re nem úgy mint ti , ezek apróságok . nekem a hajtókarom ment nyaralni pedig magyar buzitól vettem
Tényleg úgy tűnik, h foglalkozott vele.
És úgy 80, hogy én nyargalászom végig? Mert ezzel a hivatalokban legyet b@szni dologgal a világból ki lehet kergetni. Az, hogy külföldi motor, nem egyértelműen jelzi azt, hogy jó is lesz, azért Szandra is tudna mesélni az ő szép külföldi SV-jéről. Viszont megfogadtam, hogy leharcolt motort többet nem veszek, és ezen látni, hogy gazdája volt, nem csak tulaja.
Hát, nincs túl zsúfolva szalagkorláttal ez a hegy. Itt hibázni... Azt hiszem, elég egyértelmű.
Annyi nincs de kb 80000 ft...
Várunk szeretettel!
Ha elkészül a KTM elmegyek..
Na gyertek!Eger rallye lesz az április elején amiről beszélsz!
Na ez illős lenne...meg külföldi...biztos nincs agyonvágva...csak még közel egy százas a papírozása tán...
valami rally első napjára akarnak supermotosokat odacsődíteni vagy valami ilyesmi