Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor, hol, mire gondoltál?
van :D
pont ki van véve a kuplungom, pénteken lefényképezem hogy én mit vettem le ebből ...
ja nekem meg az a gondolat támadt a fejembe hogy nincs e kedve a Miskolc és környéke topicnak piálni egyet valamelyik hétvégén valahol
ezt én nem nagyon értem. attól mert ott beverték a lamella élei attól forgatja a kereket? ez baj? nekem is ilyen már meg van kopva kicsit
Fhu... lenne egy kérdésem, előre szólok, h szakszavak nélkül lesz megfogalmazva :)
Szóval arra lennék kíváncsi, h ha a kuplungalamellák a kosárnak ugye a kiálló részeit, amikre felfekszenek már kissé "beverték", vagyis már barázdás, és üresben bakon megforgatja a kereket, de csak minimálisan, vagyis ráteszem a kezem, akkor semmi erő kifejtéssel is már megáll, akkor lehet-e olyat csinálni, h kiszedem a cuccot, és műhelyben maróval nagyon pontosan kiszedetni a kosár kiálló bigyóinak arról az oldaláról annyit, ami ugye a legmélyebb, és akkor mindegyiket pontosan ugyanakkorára kimérni, és kiszedni.
Valakinek tapasztalat, vagy vélemény esetleg? :)
Écccaka ezen gondolkoztam
DE EGYÉBBKÉNT TISZAPALKONYÁNÁL IS VAN EGY PÁLYA ,közvetlenűl a Tisza parton ..
De oda ne gyertek, mert ott szoktam pecázni és szeretem a csendet))
nem tudok róla..Gabiék ,tudod a nyéki srácok még oda járnak..
Nem úgy van, h a Bikki pálya már magántulajdon, úgyh már nem lehet csak úgy kijárni?
Szép. Amit ez a csőd tuti nem érint az a szegíííílyke kifizetése. Max a gádzsókok fognak kicsit íhen dögölni de az meg kit érdekel? Érik már a kapára-kaszára úgy látom. Lassan kezdődnek a kilakoltatások is.
Az fasza! Jól kitalálták ezt az államilag (lófaxt sem) finanszírozott településmodellt
400 millás tartozás után csődöt jelentett. igy jön majd a csődbiztos felszámolják azt a keveset ami még a városé eladják, bezárják stb..
meg lehet kirúgnak csomó embert
Hogy értve?
csődbe ment gönc
Átadtam a stafétabotot. De egy példány azért nekem is http://youtu.be/HfUG5wxuUx8 a Romet:)[/L]
Sajókápolnánál bemész az erdőbe,ha elég ügyes tájékozódó vagy,Tardonai tónál jössz ki. Ha meg nem,valahol majd megesz a vaddisznó.
Valakinek?
Edelényben van pálya, meg dédesben, de nem tudom ezek mennyire vannak elzárva a külvilágtól.
nyéken a hegyen szoktak randalírozni a srácok,de arra mostanában sok a rendőr..
Nemesbikken viszont van egy pálya...oda nagyon sokan járnak ki nagyon cool))
Sziasztok! Sürgős válaszra lenne szükségem. 125-ös crossmotort szeretnék valahol kipróbálni Miskolc környékén. Ha valaki tud ilyesfajta helyet, legyenszíves leírni (Google-t már próbáltam, úgy találtam ide). Köszönettel: Bence
Én ma láttam pár IGAZI őrültet.
Elmotoroztam Cserépfaluba, a cimborámék ott szerveztek TÉLI motorostalit. Sátorral, tábortűzzel, ahogy kell. Nem voltak sokan, viszont jó volt a hangulat. Voltak Pestről is motorral (hayabusa motorkulival nem gyengén nézett ki) kíváncsi leszek a holnapi területelhagyásra mert ha reggel nem fagy a bokán felül érő dágványon kalandos lesz kijönni. Meg van még egy patak is de az nem sokat nehezít a feladaton.
Merész, bevállalós, ügyes= felelőtlen, közveszélyes, donor
Kocsival nem közlekednék ekkora dugóba