Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Köszi Lacimaci!
Nagyonszépen köszönömszépen!
Istenke életesse ApraFerenc
valaki ismeri ezt a gépet?
suzuki rm 250
úgynézki ez lesz az első cross-om...
Isten éltessen apraszaki koma!
BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT

az apraszaki Ferenceknek

z. de ha femiligájt ismételnek azt nem tudom megunni
hosszútávon attól is agyf@szt kapok.... rengeteget ismételnek.
csak a kámedi!
Ez egy okádék műsor, én sem nézem . Tévét se nézek valami gyakran, max discoveryt, a többin túl sok az "agymosás" és....................................................................
..................................................
És nem is én mondtam ki....
Tavaly koliba egy kismuki előttem esett össze és epilepsziás roham szerű jelenséget alkotott előttem olyan 7-8mp-ben! Aztán felált mintha mi sem történt volna...., ez már kb. a végső stádiumok egyike.
Nekem úgy tünt mintha általánosítani akartál volna ezzel a kijelentéssel, de akkro nem. Hát igen, valszeg aki 20 órát wowozik az nem viszi tulzásba a tanulást, énis wowoztam sokáig, aztán megáljt parancsoltam mert már kezdtek elfajulni a dolgok... kutya egy játék ez . félig megbántam félig nem hogy játszottam vele, mert jó volt, de túl sok időt vett el az életemből.
ja az a baj hogy " értelmes " emberek is nézik, okosok akiknek jó a tanulmányi eredményük csak egyszerűen megbabonázza ez a szar.

wowozásról nemsokmindent tudok
Ezt mondtam?
De ha valaki egy nagy 20órát WOW-ozik, az már nem nagyon tanul...., én is ismerek srácot, akinek majdnem mindene megvan és mégis WOW-ozik(persze nem annyit)!
Attólmég hogy valaki Wowozik még nem jelenti azt hogy nem tanul.
Gondolom ez tükrözi a tanulmányi átlagukat és kreditindexüket...., jah meg sokan WOW-os kockák ott is.
Én hirtelen összekevertelek valakivel...., de ő Miskolcon tanul és 250-es CBR-je van...., amúgy ahogy néztem a képeid a Kis fekete kawa ismerős..., mert egyszer elment melletem..., szóval ő gondolom ME-és(persze én éppen előadásra matattam gyalog, mert ilyen nem nagyon szokott megesni velem, ha motoron vagyok)
aki ilyet néz az magát írja le. gyökér világban élünk
Tükrözi az ország értelmi szintjét , erre van igény, ez kell a millióknak
Hazamegyek melóból még azt nézzem ezek, hogy ócsárolják egymást, filozofálnak a másik gyökérről....persze
De ezek szerint sokaknak ez kell....személyes vélemény, de szánalom szerintem és ehhez ragaszkodom is senkitől nem fogok emiatt elnézést kérni
itt a koliban is a sok ostoba fasz nézi... gyökérnek tartom akit ez szórakoztat, meg ilyeneket istenítenek.
http://www.origo.hu/teve/20110...

Ez kell az embereknek? Én nem nézek tv-t, de ezen beszartam