Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem adom el az enyémet ,most már nagyon király lett!és nem akarok venni helyette egy foscsomót amibe megint ölhetem a pénzemet ..ebbe meg nem kelesz költenem egy darabig
Drága egy haverom! Ha már ilyen Honda fan (majdnem buzit írtam ) vegyél egy Hornetet. Egyenes háttal ülsz,jó teljesítménye van,jó futóműve,és még Honda is. .
igen...nézőpont kérdése...csak az a kérdés mikor,meddig tart és hol a vége...?
Akkor ennek örülnöd kéne hogy az állapotod nem csak annyit tesz lehetővé hogy egy felespohár patkánymérget végy magadhoz nagy nehézségek árán. Ha innen nézed akkor még egész jól állsz.
tudod az a baj haver ,hogy összel még 70-80kg kényelmesen vittem (régen 100 is) most egy vödör vizet is nehezen!
((
Baszki nem azt írtam hogy légy optimista hanem azt hogy ne légy már ENNYIRE pesszimista! Míg lesz miért kimenni a garázsba, addig ki fogsz oda menni. Nagy marha ember oszt állandóan a végen kesereg. Fejezzed abba cimbora és örülj hogy itt a tavasz lehet menni megint motorozni ne azzal foglalkozz ami egyszer mindenkit utolér!
Mielőtt megrendeled a plexit valami autópolírpasztával tégy egy próbát. Az állapoton nagyban javít akár plexiről akár lámpáról van szó. Csak ne legyen nagyon durva és türelmesen csináld, különben nem biztos hogy szép lesz.
Én most egy Bandit felnijét csinosítom. Levakarom róla a rusnya fekete festéket és szép polírozott alu lesz a felni pereme. Mint a saját omon.
Bali105

Frézer

a két emailhez tartozó emberke
ezt a palit itt találtam sportmotoron:

frezer1979@gmail.com

nála 13ezer a fekete

ő meg: bali105@t-email.hu

12ezer a kék vagy a fekete
küldjed haver és elmentem..
ez nagyon király
na fasza végünk van vagy elejünk

nembaj! én egy páleszra meghívom őket, le is spanolunk aztán meg elbeszélgetünk a gépekről
szólj ha kell
egyre több hibával írok))
tudod ,ha valaki izomsorvadás stb betegségben szenved nem tudja meddig jó a döntés...(((
ok,bár csak a jövőhonapban lesz aktuális!
Örülök, hogy végül úgy döntöttél megtartod a ciberét
Remélem nem fogod megbánni
Kösz szépen skacok, akkor marad a cserés megoldás.
De azt szerintem egyenlőre elnapolom, még vennem kellesz egy kabátkát ha a papírmunkákat elintéztem, aztán majd komolyabban foglalkozhatok a csinosítgatással.
nem vettem meg ( még) csak kértem árajánlatot egy webshopos embertől, ha gondolod előkeresem a levelet és megadom az infókat. még kép is van !
aciberére? holvetted?nekem is cserélnem kéne..
enyémet felpolirozták amikor a fényezése készült, de nem lett jó! Én nem ajánlom és a végösszeghez is 5 ezret hozzácsapott a polir miatt 12 ezer egy bubis fekete plexi

ugyan olyan a gépem mint a tiéd
ha nincs besárgulva ,akkor igen,de elég nehézkes,sok munkát és időt vesz igénybe.
nem -nem ..tavaly kb 250motort hozott magyarországra eladásra+1500db blokkot stb.
Sziasztok!
Az én gépemen még a gyári plexi van , de sajna szegényke már be van mattulva rendesen. Cserélni egyenlőre nem szeretném az lenne a kérdésem fel lehet-e valahogy polírozni, vagy majd csak a csere segít?
hétfőn kell befeküdnöm egy pesti korházba,mert már miskolcon letettek rólam(( itt elméletileg csoda dokik vannak (jó pénzért) akik ,a legjobb esetben még egy darabig szinten tudják tartani az állapotomat..
te szerinted milyen optimizmusom legyen?