Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, de a 18:30as "gyors"járat, az nem szokott megállni csak Debben már, úgyh ha sikerül, akkor ált azzal jövök.

ja mer a busz az polgár felé megy nem ? az csak 115 km

én még beérek nyiregyre vonattal az 180 km és 4 óra, mert csak miskolcon keresztül jár ez a getzi kocsival 1 óra és 90 km
több,mint két óra. de én vonattal eltévedek :D
a? ? ? ? ? most viccelsz? az nem sok idő meg zötykölődős
Ha nem lesz pénzem most karoóbon dolgokra, akkor polírozom a telót ideiglenesen, aztán annyi, de úgy nem tetszik olyan nagyon.
Úgyh majd egyszer...
Miskolc-Deb. Volán.
Políroztasd ki a villa alsó részét meg a felni szélét. Aztán ha időd meg pénzed engedi a hátsó villát is. Nagyon dög lenne és egyedi.
szassz te amúgy nem te is miskolc felől jársz debrecenbe? a TOKAJ intersziti izével nyir1en keresztül
vonat
Nem épp lelkivilágom. Nem vagyok elég menő hozzá
Pedig a csillámpóni az menő most!
Én meg vettem karbon kulacstartót az országútira, és ajándékba kaptam hozzá a kulacsot, amit olyan könnyen sikerült is kiválasztanom :D
Jaja csípem énis, jófej, korrekt.
én sem épp hellokitty matricaszettet tervezek csillámpóni fényezéssel....
Vele énis találkoztam a bringásbótba, nekiállt fényképezni a motoromat.
Idétlennel nem is, csak jófélével!
Nekem okés, meg sztem neki is az lesz, csak kérdezte, tudok-e valamit, mondtam, h csinálgatod, és hiányolta, h ő meg nem látja :)
Jóóófej amúgy :)
Ha valakit érdekel egy Honda CBR 954RR FireBlade, akkor szóljatok.
Amúgy én vinném, csak nincs annyi pénzem sajna!
A motort még nem láttam, amúgy 2002,3-as talán és limitált szériás.
A motor meg nem arra való, hogy összebaszuk mindenféle idétlen matricával......
Bemegyek már hozzá valamelyik nap. De lassan veszem ebayről a cuccosokat, hátsó ledes lámpát meg elsőt. úgy akartam megmutatni neki hogy hamár midnent rátettem.
Nna akko lehet énis beruházok egy koso digit műszerfalra.
Nemrég beszéltem az extulajjal, hiányolja az újításokról a képeket.
Mondjuk lehet, majd még énis eldöntöm ha csinálom hogy lessz jobb.
Jól működik aha, még az előző tulaj rakta bele. De nem nehéz amúgy.Kezelése is gyerekjáték.
Egy jó matricica, ha elsimítod a széleit is felrakáskor, akkor faszán állja a magasnyomású mosást is.
Koso óra jól működik? Nehéz volt felszerelni?
Nekem tetszik mind a két variáció, de lakkozva nem kopik,karcolódik olyan gyorsan, és nem válik fel egy idő után.Lakkozás nélkül nemtudom meddig bírja a külső tényezőket, időjárás, mosás stb.
Nyugi, semmiképp nem egy éven belül lesz
Ez csak távoli terv még, egyelőre legyen kész, ami muszáj, meg tudjak már vele végre menni. Ja. Meg... tudjak majd hazamenni xDD