Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a kutyacsonttal is tudok nyerni 1-2cm,de ez alapból750mm...
Most írjak oda mindenféle marhaságot, idézetet? Vagy töltsem ki a nevemnek fenntartott helyet?
Kit érdekel a nevem? Ha valaki azt kérdezné az ismerőseimtől hogy nem ismered Prókai Zsoltot?, akkor a nyakam rá hogy a fele nemmel felelne. De ha azt hogy ismered-e azt a buggyant Ridert a sárga DL-lel, na arra már mind azt mondaná hogy persze csak ne ilyen hangosan mert még más is meghallja.
péntek van és itthon vagyok

22:00 FG maraton
te nem akarod kitölteni az adatlapod
Olykor én is elgondolkodok hogy kéne valami kraftosabb bicikli, de aztán el is vetem a gondolatot. Inkább picit kisebb tempó de ne zabálja le a hajam.
A C1800-as élvezetes motorozásért bekérte a 8-at, bolondozásért a 9-10-et! Ezzel még 6 litert sose sikerült megközelíteni, mindennapos használatban 5 liter, nyugis túrán 4. Ezt nagyon szeretem benne. :-) Egy kakasabb 50-es robesz többet zabál.
Egy cimbora (akkor még nem ismertem) egy túrán adott elő hasonló mutatványt, megállt a csapat, megállt ő is, tenn le a lábát, de nem jött össze az árokparton. Leszedték róla a motort, előkászálódott. Mikor magához tért, érzi ám hogy valami igen büdös. Belefetrengett valami SZARBA. Persze lemosni nem tudta csak odahaza.
Erről az jut eszembe,amikor anno vagy 20 éve egy általam kreált crossgéppel mentünk Varbóra, valami buli volt a tónál. Persze szigorúan a leghátsó utakon,no,a szerv is épp erre számított,és két oldalról,felemelt gumibottal ugrottak elém. Hát itt velem is megesett az a csúfság,hogy a nagy hirtelen megállásban az útpadkán ért földet a lábam,és ez vagy 20 cm-el volt lejjebb,mint az út,mit tagadjuk,földet ért itt a lábtartó is,nem csak a lábam.
Mihelyt elment a háromból kettő,és kapok értük annyit,hogy a tiédet kiadja. Amúgy meg most spec, eléggé bosszantó,hogy nincs valami túrásabb bringám (is ) klubosok készülnek Krakkóba,meg Auschvitzba,de ezekkel a benzintemetőkkel kb 31 volna a benya,meg vagy 5 az olaj. Kár...
Mielőtt megvennéd, egy nagyon alapos üléspróbát ejts meg. Ha már alaphelyzetben is nehezen ér le a lábad, egy piros lámpánál elbambulva taréjon megállásnál tuti elfetrengsz. Ismerek hozzád hasonló vertikálisan kihívásokkal küzdőt és ő is ezért adta el a DL-t mert rendszeresen elpotyogtatta, pedig alaphelyzetben nem volt gondja vele. Csak ha megbillent vagy pirosnál puklira sikerült megállni akkor volt gond.
Valamék nap volt bent nálam Joe, a kocsijához cuccokért.
Akkor hogy dumáltunk, én is meglepődtem amikor mondta hogy valami régi BMW-t vett. Tulajdonképp valahol érthető. A 80-as évek motorjai vagy a bontóban vannak, vagy a belük is lóg már. A BMW talán kivétel ezalól mert a gazdáik az átlagnál tehetősebbek (nem kummantják el a karbantartást) és jobban ragaszkodnak a technikához mint az átlag.
SÖPÖRD KI A..S VEGYÉL EGY JÓ VASAT..az enyémet))
Ma álltam elő asszonyságnak azzal,hogy március elején hozom a kis endurót,hát ne tudd meg,mi okítás volt. Itt van 3 motor,adjam el azokat,aztán hozzak másikat a portára. Pedig nem az ő szájuktól vonom meg... Bááár,némi igaza azért van. Lassan már nem tudom fedél alá tenni őket,annyi jármű van a háznál...
Vedd meg az enyémet,hívj fel,ha érdekel és megdumáljuk az árát..))
Látod,ürge, tudsz te. Ez egy jó választás...
Az említett Pistivel volt(többek közt)a tavalyi év utolsó motorozása,tényleg nem egy bámészkodó túrázós stílusban nyomta... Joe haver is lecserélte a Wildstart, (!) és láss csodát,egy nyolcvanakárhanyas kiadású,gyönyörű klasszikus boxer BMV-re.
Látom.
Hát nem valami aktív mostanság.
Passz, tegnap böffentett valamit az adás-vétel csere-berében, de mást nemtudok.
jah jah
Meg ne hogy má gyűjön az ember pénze kicsit.

Apra nem tod Zé-vel mivan? Dolgozik mint állat me nem láttam már forumon ezer éve.
Nehogymá unalmas legyen a tél!
Mennek a projektek és a tervezetek úgy látom.
Azok nem az enyimek. Meg nem is állna jól neki a dupla gülüszem.
De egyszer megbolondulok, egy ilyesmi átlényegülésbe lehet belevágok!
tedd rá a gixer idomokat
Beburkollak én téged mingyá lemezzel, oszt csak fent hagyok egy tölcsérnek lyukat oszt teletőtöm pályinkával, az majd kiöli belőled a nyavalyát!
mondjuk ez is igaz, meg mondtad már, hogy el kell kicsit formálni ne legyen felismerhető, de akkor burkold le lemezzel mint egy swalbit