Jelenleg is a gyűjtést szervezem/intézem
Már megvan minden a legalizáláson kívül, úgyh már tényleg "csak" azt kell összealkotnom
Regadóót mééééért nem törölték már el?! :D
óóóóó :) Köszi, írok neki egy mizut.
Nem tudom lehet-e olyat, de most ugye a telóban úgyis olajat kell cserélni, szét lesz szedve, és mivel csúnya, le van ütődve róla a festék (ja mert feketére van festve), arra gondoltam, megérdeklődöm, h le lehetne-e matricázni, ha nem túl drága,meg a seggére még akkor vágatnék valami SV-t, valahogy jól, meg tankra Suzuki-betűt, meg az oldalidomfoszlányra mg valamit és akkor jelenleg ennyi lenne.
Aztán majd egyszer ha lesz, ami nincs, akkor sztem kiszedném a blokkot, mindent az utolsó csavarig, szépen lefesteni azt is, meg mondjuk vázat pirosra, akkor már idomot-blokkot feketére, meg valami kis formás fejet csinálni neki.
A 3M 3D karbon matrica jólnézki, ha levan lakkozva miután fellett rakva valahova, énis ugyfogom megcsináltatni a két oldalsó müanyag takaróelemet az enyémen.
Már így is bőven listaár alatti árat adtam az olajra, de ha ezen múlik a vásárlás, valamicske minimális kedvezmény még kicsikarható nagyobb mennyiség esetén. Az olajon nem vastagon van haszonkulcs, abból nehezebb faragni. Mondjuk féktárcsa, fékbetét, láncszett na az már úgy van árazva hogy lehet belőle rendesen engedni.
Egyik havernak van 90-es évjáratú Cbr1000F-je, megvan az vagy laza 270kg . Mikor először raktam fel neki középsztenderre na attól guvadt a szemem rendesen .
Nem is ment egyedül csak második nekifutásra.
Azt tudom, nekem is van rajta..., de szerencsére nem chopper(ezzel nem megbántani akarok senkit, de choppert majd 50+ fölött maximum és ha megélem és az öszekuporgatott lóvéból+nyugdíjjárulékból futja rá és ha újra bevezetik a 20fillérest)
Szerintem nincs semmi gázos ebben! Csak annyi a szívás, hogyha egy kicsit kézzel is rá akarok dolgozni, akkor semmi fogást nem találsz rajta! Mondjuk nem bírom a choppereket és baráti körbe sincs..., szóval nincs tapasztalatom ez ügyben...., sportmotort meg nem teszek középstander-re mert álltalában nincs rajta....(de ezzel szerintem te is szembesültél már a cbr-él)
Már megvan minden a legalizáláson kívül, úgyh már tényleg "csak" azt kell összealkotnom
Regadóót mééééért nem törölték már el?! :D
Nem tudom lehet-e olyat, de most ugye a telóban úgyis olajat kell cserélni, szét lesz szedve, és mivel csúnya, le van ütődve róla a festék (ja mert feketére van festve), arra gondoltam, megérdeklődöm, h le lehetne-e matricázni, ha nem túl drága,meg a seggére még akkor vágatnék valami SV-t, valahogy jól, meg tankra Suzuki-betűt, meg az oldalidomfoszlányra mg valamit és akkor jelenleg ennyi lenne.
Aztán majd egyszer ha lesz, ami nincs, akkor sztem kiszedném a blokkot, mindent az utolsó csavarig, szépen lefesteni azt is, meg mondjuk vázat pirosra, akkor már idomot-blokkot feketére, meg valami kis formás fejet csinálni neki.
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.kepesmotor.hu/matri...
Nem is ment egyedül csak második nekifutásra.