Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elintéztem nem kell semmit, csak elhozni az " anyagot"
Ez 24m-ig megy ki, hálistennek még sose borítotam el
Jött, az emíl, maj' időben pontositok az emberrel. Kell adni valami delát neki, v aztat lezsíroztad?
Én ott összefosnám magam inkább maradok a "földi" munkánál. Legalábbis remélem, hogy el tudok majd helyezkedni 3-4-5 év múlva...
na akkor legyen rendelés. a 10-40es az félszint? 20w-50 helyet jó lesz a másik is..
Sürgős választ kéerk hogy ez rendelés volt-e, mert ha igen, este tízig le kell adnom hogy holnap jöhess!
Nincs 8 liter 10W-40-es olaj polcon de reggelre még tudok hozatni!
20W-50 nem van, van helyette 15W-50 ami szintén ásványi, ezehaccá literje. Az van bőséggel. :-)
sosem értettem ezek a kis szarok olyan hosszú daruval hogy nem borulnak fel

de ne is borujjanak
Én se favágónak tanúltam, de megteccet, aszt elvégeztem gyorstalpalón
Monnyuk , velem csak olyat vágatnak, ami az átlag favágónak karcos egy picit.
Ezek szétfaragott szarok, viszont az én kezemben legalább normális blokk van (lesz) bennük. Egy, kimondottan erre rázizzent ürgének lehet csak egy ilyen motort eladni, cserével meg csak szarrá szaggatott "cross"motorokkal kerestek meg hülye gyerekek, azt meg kösz,nem.
jaja.. de nagyon patent gép

elég jó gép
Pedig több pénze nem lett a népnek azóta.Sőőőt... Kicsit eltúlozta a tavasz árra gyakorolt hatását a faszikám.
Kínálj fel neki valamit.. egy rgv-t
Még egy telószám is jó vóna, h ne keressem a pókot egy napig
Kűggyed a zrider68kuki gémélpontcom-ra.
Jaja. Én se favágónak tanultam, villanymozdonyszerelő a szakmám. Ennyire vittem vele, ebből tudok megélni. (már ameddig hagynak)
Há mer ilyen áldott jó ember vagy, olyan mint apám meg unokatesóm, másoknak gondolkodás nélkül segít előbbre veszi a maga dógánál is

ha mondok utca ház számot az elég ?
Mondom , bármi vagyok, csak pízt hozzon a házhoz , de van , ami megy szivességből is.
Kösz haver, ez tényleg szép kis jószág,tán még az asszonyt is meg győzné, hogy egyben van az ülése. Egy problem van csak. A kégli után fizetgetnem kell a bratyót,míg tudok pénzt keresni. (utána már úgyse menne,sem az előbbi, sem a motor. Amúgy én is hasonlókat nézegtem utódnak. FZR 750-1000, VFR 750, Gixxer 750W, ZXR 750.
De, szombaton odaadom Szakinak aztat is. Monnyad a zembernek, h híjjon fel hónap, megbecílni, h hol vegyem át a csomagot.
Am pont az előbb telóztak, h szobaton visszafele, meg költöztessek el egy ismimet Tokajból Debrecenbe.
Mindent vállalok, csak felelősséget nem
Szélkakas lesz az úr?
"Vagy nem is?" Inkább , mint az hogy: Dr. úr! Ideges vagyok. Miért? MIT MIÉÉÉRT?
Hajdúböszörményből kéne hozni
Te Zé! nekem nem fuvaroznál el egy CBR idomot ?
ZSOLT ! ! !

Egy kérdés:

holnapra lenne olaj ha bemennék?

kellene 8 liter olyan amit a CBR be ajánlottál.

és 4 liter 20-50 es

?
ROMLIK A FORINT..))
nem kéne , mert juzsung

tessék lehet mondani..

...akármit..