Ez 24m-ig megy ki, hálistennek még sose borítotam el
Jött, az emíl, maj' időben pontositok az emberrel. Kell adni valami delát neki, v aztat lezsíroztad?
Sürgős választ kéerk hogy ez rendelés volt-e, mert ha igen, este tízig le kell adnom hogy holnap jöhess!
Nincs 8 liter 10W-40-es olaj polcon de reggelre még tudok hozatni!
20W-50 nem van, van helyette 15W-50 ami szintén ásványi, ezehaccá literje. Az van bőséggel. :-)
Ezek szétfaragott szarok, viszont az én kezemben legalább normális blokk van (lesz) bennük. Egy, kimondottan erre rázizzent ürgének lehet csak egy ilyen motort eladni, cserével meg csak szarrá szaggatott "cross"motorokkal kerestek meg hülye gyerekek, azt meg kösz,nem.
Kösz haver, ez tényleg szép kis jószág,tán még az asszonyt is meg győzné, hogy egyben van az ülése. Egy problem van csak. A kégli után fizetgetnem kell a bratyót,míg tudok pénzt keresni. (utána már úgyse menne,sem az előbbi, sem a motor. Amúgy én is hasonlókat nézegtem utódnak. FZR 750-1000, VFR 750, Gixxer 750W, ZXR 750.
De, szombaton odaadom Szakinak aztat is. Monnyad a zembernek, h híjjon fel hónap, megbecílni, h hol vegyem át a csomagot.
Am pont az előbb telóztak, h szobaton visszafele, meg költöztessek el egy ismimet Tokajból Debrecenbe.
Mindent vállalok, csak felelősséget nem
Jött, az emíl, maj' időben pontositok az emberrel. Kell adni valami delát neki, v aztat lezsíroztad?
Nincs 8 liter 10W-40-es olaj polcon de reggelre még tudok hozatni!
20W-50 nem van, van helyette 15W-50 ami szintén ásványi, ezehaccá literje. Az van bőséggel. :-)
de ne is borujjanak
Monnyuk , velem csak olyat vágatnak, ami az átlag favágónak karcos egy picit.
elég jó gép
Kűggyed a zrider68kuki gémélpontcom-ra.
ha mondok utca ház számot az elég ?
Am pont az előbb telóztak, h szobaton visszafele, meg költöztessek el egy ismimet Tokajból Debrecenbe.
Mindent vállalok, csak felelősséget nem
Egy kérdés:
holnapra lenne olaj ha bemennék?
kellene 8 liter olyan amit a CBR be ajánlottál.
és 4 liter 20-50 es
?
tessék lehet mondani..
...akármit..