Nagyon egyszerű a válasz!
Ez a tejbetök aki épp vigyorog mutatja, hogy ezt kapta azért a mutatványért, amiért a háttérbe lévő kocsit ilyen állapotba hozta, miközben a közeg meg dorgálja a barna ruhás ürgét, hogy azért nem kellet volna neki azt oda adni
he sógorom Z Peti tulajdona lett a sárga CBR, ő fog járni vele fel pestre csak még gumit cserélek neki, olajat , meg kicsit rendbe teszem dizájnügyileg.
jófej gyerek, majd mondom oszt mehettek együtt. csak jobb az
Mi a messziről illatozó tavaszi virág szagg van itt?
Március első részében nem akar valaki Miskolcról Pestre motorral jönni? Sztem valamikor akkor hozom fel pestre a téli álomból aztán ha valaki csatlakozna akkor nem egyedül mennék! Bár haza is egyedül mentem, de azért másabb ha többen vagyunk!
Na?
Ez a tejbetök aki épp vigyorog mutatja, hogy ezt kapta azért a mutatványért, amiért a háttérbe lévő kocsit ilyen állapotba hozta, miközben a közeg meg dorgálja a barna ruhás ürgét, hogy azért nem kellet volna neki azt oda adni
Lófasz sincs? Akkor már télleg lófasz se lehet
jófej gyerek, majd mondom oszt mehettek együtt. csak jobb az
amugy lófasz sincs
Március első részében nem akar valaki Miskolcról Pestre motorral jönni? Sztem valamikor akkor hozom fel pestre a téli álomból aztán ha valaki csatlakozna akkor nem egyedül mennék! Bár haza is egyedül mentem, de azért másabb ha többen vagyunk!
Na?
MI AUTÓNK..))
SUZUKI))
http://www.kepesmotor.hu/honda...