Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EZ IGEN
8 kor indulok miskolcra mit lehet ott csinálni ?
nagyon úgy néz ki.
ki kell akasztani a táblát:

"ELKELT"

R.I.P. GÖNC
Élt 791 évet
1219-2010
meguntam
Sokan vagyunk így ezzel. Nem is tanulok de nem fizetnek annyit amennyit én motorozni szeretnék. Sőt lassan már annyit se hogy legalább melózni ezzel járjak.
az észgyarapítást sajna annyira nem fizetik meg, amennyire én motorozni akarok
Úh kell meló mellé
Mi van már. Eddig ugy tudtam , h valami műintézetben gyarapítják az eszeteket. Erre most hirtelen álláskeresőbe mind a 2ten?
ha találsz szólj nekem is :D
Mé? Csak eladták Göncöt?
azonnal el akarok takarodni innen. ugyhogy még kukásnak is elmennék

na jó anyira nem vészes de kéne valami munkálkodnivaló..
Mennyé' bodzaszedőnek, azoknak mostanában nagyon locsojják a dellát.
nem tudtok munkát miskolcon ? elektrotecnikus végzettséggel vagy bármi más
GYÁÁÁÁ
de minden pénteken
Az a lökhárítómerevítő nagyon csúnya ütést kapott. A mögötte lévő lemez (tán a zárhíd része) is meghajlott és a hűtőd élete is csak egy picin múlott.
Itt a kép. Látod rajta, hogy majdnem a hűtőig behajlott az a merevítő vas. Leszakadt a 2 első lámpa meg a lökhárító. Kb majdnem fél centivel meghajlott a motorháztető meg bent a motortérben 1 gumicső összébb csúszott. Asszem ennyi...
http://www.motorosakademia.hu/...

Célegyenes utáni kanyar, teljesen össze nem szokott páros, hitvány gyári gumi.
Ha én is húzom neki akkor az enyém se 4 litert kajál.
Hungaroringen anno 3x25 percből 2x25 perc gyengéd körözgetés után 1x25 perc kemény csapatás után az össz fogyasztás volt annyi mint túrán 180km alatt. Ha végig vertem volna neki 3x25 percen keresztül akkor biztos betolta volna a fél tankot.
Itt a környéken is tudok vele 6 litert közelítő fogyasztást produkálni. De a túrázás a z más. Odaknt nem lehet renitenskedni, sebességhatárok elég szigorúan betartása jótékony hatással van az iszákosságra.
Jah és kb. 4-5 km kellett volna hazáig...
Majd holnap dobok fel képet a kocsi elejéről. Malacka pörgött az oldalán, aztán az út bal oldalán az árokban landolt. Nem volt vér, úgyhogy valami belső vérzése lehetett gondolom...a vadászok elvitték, majd megkérdezem mit láttak belül mikor ,,boncolták".
Örülök,hogy ilyen "olcsón" megúsztátok. 13.-a... Ma derült ki,hogy gallyra ment a hátsó difi az "utcai" Roburomon...
Lassan mentem, olyan 40-50közötti tempóval kaptuk el. Löhárító leszakadt elöl de nem tört szét. Ahhoz képest mekkora disznó volt megúsztuk jól. Meg már hívtuk a sündőrséget és pont jöttek. Nem álltak meg. Látják, hogy ott állok vészvillogóval leszakadt lökhárítóval, jobb oldalt az árokban egy disznó (jó mondjuk ezt nehéz észrevenni sötétben) és mentek tovább. Gyorsan integettünk meg telóval világítottunk utánuk és észrevettek...visszatolattak...szerencsére casco van és az fizet, mert amúgy szívás lenne, mert ki volt táblázva a vadveszély...ilyenkor azt is megtehetnék, hogy kifizettetik a vadkárt a vadász társaság, de ezt nem fogják . Jah, meg a légzsákok nem nyíltak ki. Úgyhogy 13-án a szerencsétlenségben volt egy kis szerencsénk is...