Hali!
Úgy tűnik a héten még itthon vagyok
Nekem megfelel bármelyik nap általában..., most voltunk a szedresbe trágyát hordani van sok fasza trágya girnyó!, de pergethetünk is a hernádon a szurdoki gátra gondoltam ott fasza dobálni.
Sziasztok. Most este jártam Lillafüred - Bükkszentkereszt között, jó az út, víz átfolyással nem nagyon találkoztam, Szinva forrás környékén viszont néhány helyen nedves az aszfalt .
Élek. Azt nem mond6nám,hogy virulok,7 után szálltam ki a teherautóból,hulladék vagyok,és még nem is tudtam végezni a melómmal. De holnap délelőtt le nyomom,aztán gooo Bükk. Vagyishogy... Ma Lyukóbánya felé mentem be Miskolcra,és a reggeli párafoltok még ott díszelegtek 10-20 m hosszan. Valaki járt ma a Bükkben? Ott is ez van? Mert akkor lehet,hogy elgondolkodok. Kaszás mester! Te készültél ma Bukfenckeresztre,nem?
VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Nézzétek csak mit műveltünk ma este!(kisebb esztétikai hibákkal, amiket nem volt kedvem rárakni, inkább mentem, amíg jó idő volt Atmosz barátom! Mikor mész horgászni? Nyah, most megyek, 9től éjfélig éjszakai foci pápáááááá )
van egysrác volt osztályársam) ő kintről hoz be motorokat+ alkatrészeket ,hívd fel ,hátha tud neked küldeni...
HEGEDŰS EDE
06 70/274-4085
AZT tudom,hogy most van egy komplet blokkja (f2) tán 35 ropiért...
Bassszki,te voltál ma Kondón du 4.20-kor? 3/4 5-kor indultunk. Mikor elmentél előttünk,(ha te voltál)akkor cibáltam fel a mocis gatyát magamra,mire kiértem volna,már vissza is mentél. Kerestem volna a klubosok t számát,de meg se találtam,a pipától nem láttam. Meg hát motoron már úgyse hallani. Viszont! Szombaton még nem fog esni,ez már eléggé biztos Számom meg itt van az adatlapomon.
Én is voltam ma, csak a Bükk fele. Ha meglett volna a számod Zoli, elkísérlek volna titeket. Egy Ninjásnak költséges lesz a tél. Elcsusszant a sáros úton, meg még át is fordult a motor azt mondták.
Nyugi,elég barommal összehozott már a sors. Nézz szét az utakon,minden ötödik ember nagyjából alkalmatlan a vezetésre. De azért egy hülyét fogtam ma én is. Emlékezz csak vissza Szendrőben a cigó gyerek a fekete autóban... Annyi idő kellett neki,hogy eldöntse,merre akar kanyarodni. És merre kanyarodott az idióta?
Úgy tűnik a héten még itthon vagyok
Nekem megfelel bármelyik nap általában..., most voltunk a szedresbe trágyát hordani van sok fasza trágya girnyó!, de pergethetünk is a hernádon a szurdoki gátra gondoltam ott fasza dobálni.
hejőpapin miskolczi tibi
mind a 2 olcsó és szép munkát csinál..
1oldal és egy fejidom lenne a "feladat"
HEGEDŰS EDE
06 70/274-4085
AZT tudom,hogy most van egy komplet blokkja (f2) tán 35 ropiért...
http://bayercropscience.hu/web...