Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok semmi elérhetőséget,nekem is ugyanígy magyarázták el,hová menjek. Viszont ott azonnal meg is csinálta,nem kellett várni két hetet.
Nekem elég gyérre sikerült ez a nyár.Egyik RGV-t háromszor álltam neki járatni,de kevés volt a nyár,hogy befejezzem. Némileg benézték a küldött alkatrészeket. A másikkal legalább mentem vmennyit,meg nemrég nyert egy ilyet.
köszi

telszáma esetleg nincs meg véletlenül ?

elnézek egyébként szerintem..
az ilyen öreg szakikra rábízom szívesen.. más már tényleg nem ad ki jó munkát a keze közül
Miskolcon tanulsz és Debrecenben laksz ? vagy fordítva ? vagy egyik sem talált ?
Jaja. Ha a strand felől mész,nem kell elmenni az ATI-ig,előtte balra kis utca,ami elkanyarodik az ATI mögé,utolsó műhely,idősebb szaki,még az a bizonyos régivágású,aki szart nem ad ki a keze közül.
de lehet .. így
mármint ATI autósiskola?
Zsír
Mentem egy3és egy 5napos erdélyi túrát, közel 3ezer km. Neveztem 8 versenyen pittel meg supermottyal, vót 2 dobogó, meg még dzsánkiztam össze-vissza a cimbikkel minnyá' itt a sarazós-szezon Mi kell még?
Az én megcélzott kategóriám a 750. Innen valami csóringer favágónak még elérhető vasban gondolkodnák. Nyugi,kis piros vacak marad.
az az a tuuuuuuuuuuooooooonoooooooooo-val.
Bittos!
Habár én valszeg kocsival megyek, mer' a kisfiam is jönni akar, 3man meg gáz lenne motorral, de ha véletlen meggondolják magukat a zasszonnyal, akkor az agydúrrantóval tolom
kinek ? XD
Najó, bocs fáradt vagyok:D
Faszán imádkozz ám,férjen bele nekem is egy adómentes nagyobb vas jövőre.
én is megyek berénybe xD

Hát lehetne már mikulás mert akkor má csak 3 hónap kéne a tavaszhoz
Akkor neked nem is volt olyan fos ez az elb...ott szezon? Bírlak irigyelni. (pedig nem az az írígy fajta vagyok) Emelő ügy,,,hogy zárult?
Én is ott leszek berénybe.
Lehet őssze futunk!
ajjj még mindig keresgélek de csak ugyanaz a két cikk van... úgyh nincs mit tenni, megtanulok imádkozni
Csöcs
Nyáron keveset rumozok, mert vagy gépelni vagyok, v kinn az udvaron a klubbházban alkeszkodok a spanjaimmal, esetleg későig gályázok
Am fasza minden. Szombaton megyek Mberénybe fájter napra, majd Egerbe a Sorompóba Kalapács-koncertre, a többit meg majd dobja a gép
Jó levagyok itt maradva! SV-je van kegyednek?!
Mióta? Szép peros, hát végülis közeleg a mikulás.
csak szólj előre, és akkor megtanulom profin lerajzolni a végén belejövök, akkor telirajzolom az SV-t is
Hölgyem! Mit is tudsz te erről az állítólagos regadóeltörlésességről?
Köszönöm Zé. Meglátom még hogy mire jutok mert mosmár annyi lehetőségem van a probléma megoldására hogy má
Szandra azt a hello kitty-s dolog átgondolni való . Lehet veled csináltatom!
Ezer éve nem láttam az urat erre. Mizu van veled? Képzeld,két év után talpra állítottuk a Kadettomat. Kicsit ernyedt még,de majd csak megjön a tűz.
vagy van nekem is kis gravírozóm, belerajzolom
kaphatsz még hello kittyt is mellé
És olyan profi, h a gyári írástól nem bírtam megkülönböztetni.