Nekem elég gyérre sikerült ez a nyár.Egyik RGV-t háromszor álltam neki járatni,de kevés volt a nyár,hogy befejezzem. Némileg benézték a küldött alkatrészeket. A másikkal legalább mentem vmennyit,meg nemrég nyert egy ilyet.
Jaja. Ha a strand felől mész,nem kell elmenni az ATI-ig,előtte balra kis utca,ami elkanyarodik az ATI mögé,utolsó műhely,idősebb szaki,még az a bizonyos régivágású,aki szart nem ad ki a keze közül.
Zsír
Mentem egy3és egy 5napos erdélyi túrát, közel 3ezer km. Neveztem 8 versenyen pittel meg supermottyal, vót 2 dobogó, meg még dzsánkiztam össze-vissza a cimbikkel minnyá' itt a sarazós-szezon Mi kell még?
Bittos!
Habár én valszeg kocsival megyek, mer' a kisfiam is jönni akar, 3man meg gáz lenne motorral, de ha véletlen meggondolják magukat a zasszonnyal, akkor az agydúrrantóval tolom
Csöcs
Nyáron keveset rumozok, mert vagy gépelni vagyok, v kinn az udvaron a klubbházban alkeszkodok a spanjaimmal, esetleg későig gályázok
Am fasza minden. Szombaton megyek Mberénybe fájter napra, majd Egerbe a Sorompóba Kalapács-koncertre, a többit meg majd dobja a gép
Köszönöm Zé. Meglátom még hogy mire jutok mert mosmár annyi lehetőségem van a probléma megoldására hogy má
Szandra azt a hello kitty-s dolog átgondolni való . Lehet veled csináltatom!
telszáma esetleg nincs meg véletlenül ?
elnézek egyébként szerintem..
az ilyen öreg szakikra rábízom szívesen.. más már tényleg nem ad ki jó munkát a keze közül
Mentem egy3és egy 5napos erdélyi túrát, közel 3ezer km. Neveztem 8 versenyen pittel meg supermottyal, vót 2 dobogó, meg még dzsánkiztam össze-vissza a cimbikkel minnyá' itt a sarazós-szezon Mi kell még?
Habár én valszeg kocsival megyek, mer' a kisfiam is jönni akar, 3man meg gáz lenne motorral, de ha véletlen meggondolják magukat a zasszonnyal, akkor az agydúrrantóval tolom
Najó, bocs fáradt vagyok:D
Hát lehetne már mikulás mert akkor má csak 3 hónap kéne a tavaszhoz
Lehet őssze futunk!
Nyáron keveset rumozok, mert vagy gépelni vagyok, v kinn az udvaron a klubbházban alkeszkodok a spanjaimmal, esetleg későig gályázok
Am fasza minden. Szombaton megyek Mberénybe fájter napra, majd Egerbe a Sorompóba Kalapács-koncertre, a többit meg majd dobja a gép
Mióta? Szép peros, hát végülis közeleg a mikulás.
Szandra azt a hello kitty-s dolog átgondolni való . Lehet veled csináltatom!
kaphatsz még hello kittyt is mellé