A hétvégi gurulás
Aki módszer után érdeklődik, hogyan kell úgy megugrasztani a lovat, hogy az embert is elrántsa, aki fogja.......annak ajánlom a Honda tulaját . .
na hájjer mindenkinek aki tud segítsen
van ugye a kawasaki kz750 em és teljesen fel lett újítva a blokkja de minden az utolsó csapágyig na most első indítás full szívató meg ugye egy kis segéd anyag a szívótorokbe be is röffent azonnal de nem lehet a szívatót visszatolni és a szívótorkokat is be kell fogni mert lefullad csak szívatóval és befogott szívóval jár mi lehet a gond
karbi szinkron megvolt
nem szív falsot sem eddig direkt szűrővel ment tehát ez nem jelenthet gondot
holnap a komplett kábelköteg cserén gondolkodom
írjatok mi a farokszőrt tegyek előre is köszi
tudom nem ez a topik van erre de hátha itt is van egy két okos ember
Sziasztok!
Tud valaki olyat aki karbonozik elemeket fóliával?. Két oldalsó elemet akarom a motoron lefóliáztatni karbonmintásra, de nem nagyon találtam miskolcon eddig olyat
Ma délig aludtam, mer báloztam. Holnaptól meg megint suli . Meg voltam délután non stop "koncerten" itt szántón (mert az egyikük szántói, volt oszttársam tesója) ugyh vszínű benne leszek az x-fucktorban nézőként a templomban
Aki módszer után érdeklődik, hogyan kell úgy megugrasztani a lovat, hogy az embert is elrántsa, aki fogja.......annak ajánlom a Honda tulaját . .
Megsúgod, mid van?
van ugye a kawasaki kz750 em és teljesen fel lett újítva a blokkja de minden az utolsó csapágyig na most első indítás full szívató meg ugye egy kis segéd anyag a szívótorokbe be is röffent azonnal de nem lehet a szívatót visszatolni és a szívótorkokat is be kell fogni mert lefullad csak szívatóval és befogott szívóval jár mi lehet a gond
karbi szinkron megvolt
nem szív falsot sem eddig direkt szűrővel ment tehát ez nem jelenthet gondot
holnap a komplett kábelköteg cserén gondolkodom
írjatok mi a farokszőrt tegyek előre is köszi
tudom nem ez a topik van erre de hátha itt is van egy két okos ember
Tud valaki olyat aki karbonozik elemeket fóliával?. Két oldalsó elemet akarom a motoron lefóliáztatni karbonmintásra, de nem nagyon találtam miskolcon eddig olyat
Valaki nem tudna olyan oldalt, ahol le van irva az összes motornak az áttételi tartományai ?
köszi az információkat