Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen rgvzoli,kb 20 perce itthon vagyok,remélem te is épségben haza értél...
Szívesen,bármikor,amiben tudok,motoros berkekben segítek. Drága... Hja,a tudásnak ára van.
köszi szépen a segítséged !

fasza munkát csinált a csávó.. kicsit drága volt ugyan de egy szavam sincs
szevasztok.
Motort hol lehet berelni,itt Miskolc környeken tud valaki segiteni ebben,semmit sem talalok neten,hazajöttem szabira mind a 2moci kint es unatkozom,jo idö van:-)segitsetek kösz.
Vagy valaki adjon valamit 1-2napra jo penzert
Az már igaz, hogy fenemód jól néz ki
Berény szerintem jobb lesz!
Miskolci Motorosok Klubja.
Miskolcon egyetemista pár haver, meg ezáltal többiekkel is szoktunk ott Uni előtt vagy koliban bandázni. Most hétvégén pl szalonnát sütnek, csak én ezt most kihagyom, mert Berényben leszek.
komoly lehetett!

Sajnos ez az óra ilyen kötekedős karesz. Ő a fönök!

Na mostmár tényleg jócakát!
Na akkor takarodó Csövi nektek.
Lopakodás. A régmúltból nekem is van erre sztorim. Még Szimóval gurultam két falubeli csaj mögé,és olyan szűk60.nál rácsapt am a nagyobbik fenekűnek az említett részére. Hát az olyat szólt,mint egy Hortobágyi ostor,szegénynek biztos jól nézett ki utána. Az én kezem meg aszt hittem kiszakad vállból. Azóta kerülöm az ilyet.
Én a helyedben szítverném azt az órát. Mi az hogy csak úgy megüt?
Jolvan, lépek hunyni me' 5kor meek dógozni.
További jó rumozást!
Na jólvan északiak, én lépek aludni mert már ütött az órám meg ordít a pizsamám!
Jó 8 cakát!
A grat inkáb téged illet,te azért meg is izzadtál a dobogóidért,esetemben meg max a mérős csákó kapott agymenést,mert itt azért nem csak hang jött ám ki. Idei szezonban haveri kör jobban vigyázott magára,eddig mindenki egyben a cimbikből,és azt hiszem,ez már így is marad,októbertől vonják ki a nagyobb vasakat. De itt sem volt ez mindig így,a tavalyi volt a nagy motortörések nyara. A piros moccról meg annyit,hogy Miskolc egyik(ha nem a)legjobb szerelője veszi a szárnyai alá,úgyhogy jövőre felcsavarom az aszfaltot vele.
Az biztos, hogy elég durvák dob nélkül. Ezt a felvételt együtt csináltuk haverommal még anno, de alig bírtam ki azt a hangot. Pedig az csak 125-ös volt. RG 125
klubosok alatt pontosan mit értesz ? vagy kit
Na az én dobomnak is van hátránya.
Ezzel a motorral már nem tudok ugy mint régen harmatos nyári északákon a faluban a lányokhoz lopakodni csendben. Itt az egész falu tudja, hogy én mikór hol járok.
apa már nem hazudok kb 5-6 kmeről halja mikór jön haza a fiú.
Ete mikór megyek haza az utcánk elött jól felgyorsítok és leállítom és ugy gurulok végig az utcánkon nehogy felketsek senki, kissebb nagyobb sikerrel.
Jókor,jó helyen szólt jól. . Dob nélkül nem nagyon szoktam zsiványkodni,mert fülsértő,és 1km a falum,,mire kiérek a végére,anyám forog a sírjában.Meg aztán még két km-ről mindig hallani. Idén még egyszer le akarom szedni,hogy egy vidit csináljak róla.
Jólvanaz, grat! A zvájtakt is kiengedi a hangját olyan 7ezer után.
Reméljük a köv szezon fajább lesz ennél is. Ne is panaszkodjunk, mikor tudok olyat, aki áprilistól gipszbe van, jó ha jövőre motorra ülhet.
Aszondom, soha rosszabbat, mint ez a szezon idáig, az az ergévé meg majcsak összeszedi magát
nem, de bandázni járok az egyetemre a klubosokhoz, úgyh még megeshet.
köszi . sztem 8kor ott toporgok majd a bejáratnál.. mert sűrgős lenne ilyen szép napsüttésben
mert én + nyíregyen lakok és Miskolcon tanulok .. és mondom kitudja lehet egy suliba járunk.. de így már elég valószínű hogy nem
DE örülnék én ilyet kapnék!
Bár az enyémet is elismerik...............a yardok!
Nem rossz megoldás!
köszi a tippet.
fordítva :)
mié?