Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

harminc 2259352 Anti
Elmondja, h mibe fáj, meg ,h hol csinálják Debiben.
mennyi pínz lenne szerinted egy ilyen glavírozás ha tényleg profi munka?
Abba télleg nem, de lehet vmi adattáblaszerűvel megpróbálkoznék
de ezzel a glavízozással egy a gond.
Nekem karbon dobom van. Abba meg szrintem nem nagyon lehet.
Szóval akkór tehetek rá 600as gsxr gyáridobot nem fog vele foglalkozni senki sem a rendőr sem a kpm-es mert nem tudják hogy ez az igazi gyáridobja vagy sem!
Zé! Amit írtál az is elgondolkodtató.
nekem is megjött az új motoros kabátom(bering)
a matrica nem jó semmire,csak a beütöt betű.ill rajta van a típús is,de ha te a 250ccm gépedre 1800 dobot teszel nem szól semmit,mert nem tudja megkülönböztettni.csak a szabványt tudja(pl:E17),HA EZ MEGVAN NEM FOG SZARAKODNI VELED,MERT SOK MUNKÁJA LESZ VELE...A herélt dobról annyit tavaly nyáron voltam a csendkocsiban ,az én motorom ok volt,mert határon belül volt,de a kolléga bukot..Neki 100-ba került az illetéktelen átalakítás+egy műszaki(és még nem ő fizetett a legtöbbet)))
Szerdán megjön a csizmám meg a kesztyűm , nagyon remélem... akkor én lehet kinézek a szlovák határ fele, talán átis lépem.
Csöcs.
Ne baszakodj azzal a gyári dobbal. Van egy ismim, aki csináztatott a banditjára egy dobot, aztán abba belegravíroztatta a suzuki feliratot sorozatszámmal, e-betüvel együtt. Ezután , ha még nagyon ordít, dugjál bele egy db-killert , aszt minden okos
Akkor Neked semmi jelentősége nincs az E betűnek. Vizsgán se fogja akutya se nézni, hacsak nem lesz halás károsult a vizsgabiztos.
nem megyek én más határ felé.
idén románia felé turáztam de ha akartam volna farokszörzetet csempészek kintre mert rohadtul leszartak az őrök a határnál.
Hát nem tudom, de mondjuk egy osztrák vagy német rendőr az útszélén nem hiszem hogy vágni fogja azt a regisztrációs számot. Viszont ha még E betű sincs rajta már nem is enged tovább.
áhh az nekem nem adná!
jólvan a majd kicsit szlangálok a másik gyári dobbal hogy szokja a yard. Megmutatom hogy van ilyen is.
Kikell herélni a gyári dobot és megvan oldva
Egy E betűs matrica nem ér semmit szerintem. Minden gyáridobna van egy regisztációs sorszáma! eggyüt ér valamit a kettő.
Amelyiken gyári dob van.
Engem annyira nem zavar, de azért van néhány faszkalap akinek a fejébe tudnám huzni a nyitot dobnak nem épp nevezném kéményét.

E betűt egyébként lehet szerezni hőálló matrica formájában direkt erre a célra. De az ilyen jellegű problémát nem hinném hogy befolyásolná.
mondjuk aztt nem tudom: mert nem a gyári 400as dobot veszek rá hanem 600-asét de szerintem (meg akitr kérdeztem szerintük is ) nem számít csak suzuki legyen meg E betű! Tévedek?
ígyvan, jobb a békesség
Tisztába vagyok vele!
szerintem nincs a motorral gond csak két jómínőségű gumát kell rá venni + rárakom a gyáridobot és szerintem nagy esélyel átmegy a kpm-en.
De nem játszok nagyon a tűzzel, kerülöm a körzetét a yardnak.
Nem olyan egyszerű az, ha elküld akkor fel is jelent, + elküld kpmre ami ilyenkor szigorított szokott lenni ami nem kis pénz,a gyári dob ha megvan az csak abban segít hogy legalább átmegy a vizsgán. De így is zsebbenyúlós.
Hát most veszek gyáridobot, hogy müszakiviszgánál se legyen gond.
Kaszás nem hogy E betű ezen a dobon semmi felírat nincs.
De a hangja nagyon karaj!
nincs benne az E betű?
Paffffff, de sz*r... a régi dob megvan? Akkor küldjön nyugodtan, visszarakod azt
Jah
Ép hogy leszáltam a motoról, már elkezdte mondani hogy: Milyen dob az rajta?! AZ NEM GYÁRI DOB AZ TUTI! MÁR ELMONDOM NEKED ÍRJUK A PAÍRT ÉS KÜLDELEK BE KPM VIZSGÁRA!
Hirtelen köpni,nyelni nem tudtam.
Azt mondta, hogy nagyon hangos............!
Egyem meg, mondja már meg nekem melyik sport motor nem hangos?