Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? A dob miatt?
Én mostz szopok a sport dobbal.
Megállított a motoros elvtárs oszt bekakrt küldeni KPM-re!
Azt mondta leközelebb megfog be is fog küldeni.
Az ATI mögött van egy szinesfémhegesztő,nekem hót olajtaknyos alu kip.dobot hegesztett meg 3 pézért úgy,hogy kb 6x vissza kellett flexelnie a szivárgó dzsuva miatt.
Volt már valakinek krossz motorkája? Erősen gondolkodom, hogy belátható időn belül lehet, hogy beújítok egy 25ös zümmögőre kawa kx... nézegetem itt a környéken...hmmmmm no, majd alakul valahogy
Úúú, de kéne az a fekete blokk az enyémbe...
Na ma akkorát motoroztam Gönc-Telkibánya-Kéked-Hidasnémeti, hogy csak áááá
Kezdem szokni a gépet.
Köszi!
Én is tervezek, valami sport dobot rá
köszi szépen ! utóbbit ajánlotta egy barátom csak most épp Miskolcon vagyok és ha már itt megcsinálnák akkor otthon nyiregyen csak fel kell rakni beindítani és had szóljon :D
1. http://www.expressz.hu/kisokos/jarmu/javitas/hirdetes-20227872/

2. AUTÓHŰTŐ-JAVÍTÁS-, FELÚJÍTÁS KORREKT ÁRAKON
Nyíregyháza, Móricz Zs. út 24. (almatárolóban)
Telefon: 30/279-88-85
sziasztok!
tudnátok nekem ajánlani vkit Miskolcon aki autók/motorok hűtőjének javításával foglakozik?
vagy vmi jó Aluheggesztőt?

van egy fél mm-eres lyuk a hűtőmön azzal kellene kezdeni vmit

egy cím vagy telefonszám nagyon jó lenne
köszi
Ááádehogy
Örülnék már egy kis jóidőnek , gondolom ti is.
Aztat!
Reggelt!
ok,akkor marad a tiszai peca,erre meg vissza térünk(ahogy beszéltük)
Ahhoz először a fejünk fölé kéne kékség,de legalább egy hétre. No akkor már nem csak nedves foltok kerülgetése volna az a híres Bükközés.
Az én könnyű kis technikámnak borzalmas. Pali úgy ment az erhattal,mint ha buckák,huplik,kátyúk nem is léteznének. Csak futómű,súly,nomeg némi vér a pucába,és elég jót lehet menni arra. Mindenesetre amíg nem csinálnak arra ""utat"",nem lesz egy kedvenc útvonalam.
3 fő a készenlétes és van egy másik srácnak is jogsija.ő behozza a kocsit meg a 3.főt én meg egyenest oda megyek...40perc alatt oda érek még tokajból is
ja és bekéne mutatni a kékségnek a bükköt ..
AZ ILYENKOR NAGYON FACCA...Milyen volt az út minősége?Azon gondolkodtam,hogy valahogy holna p csask össze kéne hozni holnap egy kis gurulást...
Na,Kaszás,b@szki te az ügyeletedet,mi azé mentünk egy Szilvásváradot Pali haverral. Sok kurva autót kerülgettük,mint a bólyákat.
Szép a kawád! Havenak ugyan ilyen van.
Olyanokat rottyog vissza mikór mögötte magyek.