Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap nem jó , csak a hét vége felé szerda csütörtök, esetleg kedd
Jössz Tokaj felől be Szerencsre, baloldalt van egy Gumis a 37-es mellett(még kint a városból), na ott lefordulsz balra, és hátrébb vagy 300 m-el van egy bontó, ott van a gumi, ott át tudják neked gumizni, kiszedik-visszarakják. Szerintem 6-7-ből megvan. Szólj rám előtte, és odacsörgök, mert csak bizományba lett otthagyva a karika. Holnap délelőtt?
hát ez nem jött be.
a patikus nem volt a helyén

a héten nyiregyen vagyok az új gépemmel ha tudsz valami gumizó helyet és meg tudnánk oldani, leugranék hozzád ..
Bázzeg, mosmongyák a korcsmatőtelékek, hogy vótitt valami sukárgyerek kék motorbiciklivel, 20 perccel később ittvoltam, mérnem csörögtél? Lehet meg tudtuk volna oldani...
Máriapócson voltam amúgy megkergetni ezteta fehét talicskát:

szaki , át tudnánk ma gumizni ott szerencsen ha mondjuk elgurulnék érte?
Nem nagyon
Te Ádám! Mimokban tudják már,mid van?
No, hogy felvidítsalak,pár kép, a helyről,ahol most dolgozok. Plusz az utolsó tegnap este,itthon készült.
Rendőrnénit blokkolnám...
Rá se B@ssz! Mentem ma helyetted is a Perkupai Szega haverral,meg kinn a Bükkben összefutottunk egy klubos cimbivel is,hármasban jöttünk hazafelé. Nagyon szép idő volt,kinn még a szél sem volt olyan zavaró,alig lehetett érezni motorozás közben.
ma én is tokajtól polgárig "dobozban útaztam "és az én szívem is fájt,hogy az én gépem már szervízben szétdobva...
na ok .
Na holnap ha nem felejtem el, megkérdem hogyé adja a csávó. De sztem óccsó. 5 körül. vagynemtom.
tudom

bármi jöhet , csak olcsó legyen
Kopott a gumid, haver!
Tudok egy nagyon jó állapotú elsőgumit, sőt, tán új, ha nem zavar, hogy Mez4-es...
a két celeb Astra F és 600 F
holnap mit csinálsz?
láttam ma amúgy elég sok motort, mikor jöttem haza szerencsről akkor is (1óra körül), meg szántón is, meg is fájdult a szívem, hogy én a dobozban ülök és lábbal kell nyomnom a gázt
no szólhattál volna , meghívtalak volna egy szódára
onnan jövünk

meg abaujszántón is voltunk
szeva laci mizu? nem jársz erre encs felé össze futhatnánk
na termosz hazaértem. holnap mikor menjünk egy laza kanyart? reggel megnézzem a leszedőt? hívj fel ha szükséged van a cuccra. hívhatsz akármikor. 30 / 8278943