Jössz Tokaj felől be Szerencsre, baloldalt van egy Gumis a 37-es mellett(még kint a városból), na ott lefordulsz balra, és hátrébb vagy 300 m-el van egy bontó, ott van a gumi, ott át tudják neked gumizni, kiszedik-visszarakják. Szerintem 6-7-ből megvan. Szólj rám előtte, és odacsörgök, mert csak bizományba lett otthagyva a karika. Holnap délelőtt?
Bázzeg, mosmongyák a korcsmatőtelékek, hogy vótitt valami sukárgyerek kék motorbiciklivel, 20 perccel később ittvoltam, mérnem csörögtél? Lehet meg tudtuk volna oldani...
Máriapócson voltam amúgy megkergetni ezteta fehét talicskát:
Rá se B@ssz! Mentem ma helyetted is a Perkupai Szega haverral,meg kinn a Bükkben összefutottunk egy klubos cimbivel is,hármasban jöttünk hazafelé. Nagyon szép idő volt,kinn még a szél sem volt olyan zavaró,alig lehetett érezni motorozás közben.
láttam ma amúgy elég sok motort, mikor jöttem haza szerencsről akkor is (1óra körül), meg szántón is, meg is fájdult a szívem, hogy én a dobozban ülök és lábbal kell nyomnom a gázt
na termosz hazaértem. holnap mikor menjünk egy laza kanyart? reggel megnézzem a leszedőt? hívj fel ha szükséged van a cuccra. hívhatsz akármikor. 30 / 8278943
a patikus nem volt a helyén
a héten nyiregyen vagyok az új gépemmel ha tudsz valami gumizó helyet és meg tudnánk oldani, leugranék hozzád ..
Máriapócson voltam amúgy megkergetni ezteta fehét talicskát:
http://tv2.hu/tenyek/video/jar...
bármi jöhet , csak olcsó legyen
Tudok egy nagyon jó állapotú elsőgumit, sőt, tán új, ha nem zavar, hogy Mez4-es...
meg abaujszántón is voltunk