Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszel motrot is?
Egy motorszereló haver épp' most rak össze egyet, ha gondolod, megadom a számát, hátha van neki, ami kell.
Az a "szent hely" egy elhagyatott, omladozó, koszos régi kápolnaféleség, a kutya se jár oda, illetve valami kóbor dög oda szokott kölykedzeni .
Meg valami csöves mindenféle kidobott talált szentképféleséget felakasztott a falra.
Ennek fényében kérem visszavonni a tahó-parasztot, ugyanis nem vagyok az. Köszi.
Halihó Apraszaki Úr! Nem tudsz valakit akinek van cr500-hoz alkatrésze?
Oda mi is megyünk, mióta rendezik minden éven. Vagy 5 éve tuti! Kicsit messze vanik, de megéri legurulni mindenképp, megjelenik a hazai stunt életből mindenki.
köszi
Majd igyekszek
Na látjátok van aki tudja merre kell gurulni :-) Hétvégén szlovákia majd hívlak Zoli!
LOL
Nem tudom belinkelni, neten nem találtam, újságban láttam. Szept 25én lesz amúgy, szombaton!
csak most néztem meg ezt a fájt,de nem tudom ki ez a tahó,paraszt aki egy szent helyre motorral megy be! attól függetlenül,hogy tud motoroni...
Gratulálok az új vashoz!
Balesetmentest kívánok!
Jóféle!
pénteken megkapom majd az első injekciós kezelést (gondolom tudod mit)( na majd utána..
Azt mondta a doki 3 óra alatt adja be ,mert nagyon fáj de még így is van aki kaparja a falat...
Több bizalmat a jövőt illetőleg!
Ez csak természetes. Ha maga,Bánkút miatt akarsz menni,hát menj,de ha jót akarsz motorozni ennyi eső után,akkor valami nyíltabb utat keressél,ahová hellyel közzel be tud sütni a nap. Én hétvégén Perkupa felé mentem,ott már akkor is csak pár helyen volt nedves.
ok,majd vigyázzok.bár erre a kis időre minek már....
No de akkor urald is azt az erőt,mert ha 2 kilónál takaródzol egyet,az jobban fáj,mint egy gyorshajtáscsekk. Néha engem is el tudott ragadni a kis dög gyorsulása,csak hát mire a power nyitás utáni komolyabb tempóra szert tesz,nyakamon a kanyar. Lyukósi utat asszem ismered,a szeszfőzdei kanyar,jó hogy egyben elágazás is, mert bizony már kétszer esett meg az a csúfság,hogy Barosakna felől folytattam az utamat felefelé a partnak. Pont a kanyar előtt 50 méterrel megy a legjobban 3.-ban,viszont ott már a fékút volna,úgyh kétszer már túlmentem. Viszont nem minden kanyar elágazás is egyben,a fák meg sajna nem gumiból készülnek,tudom jól,megtapasztaltam már.
Köszi hogy szoltál
igen qrva jó úralni az erőt,csak néha elfelejdkezek magamról és félek sok lesz a bünti(200)
A Bánkúti út évek óta tele van azokkal az útálat keresztbe huplikkal,nem valami élvezetes,+ még veszélyesek is. Figyelj oda rájuk.
Akkor most már lassan érzed a különbséget. (250 vs 600)
Nagyon komoly.
mint versenyző? gratulálok!
betudod linkelni?
no, am pont ma kaptam egy újságot, volt benne egy egész oldalas hirdetés a mezőberényi streetfighter napról, erre délután elhívtak rá