Az a "szent hely" egy elhagyatott, omladozó, koszos régi kápolnaféleség, a kutya se jár oda, illetve valami kóbor dög oda szokott kölykedzeni .
Meg valami csöves mindenféle kidobott talált szentképféleséget felakasztott a falra.
Ennek fényében kérem visszavonni a tahó-parasztot, ugyanis nem vagyok az. Köszi.
Oda mi is megyünk, mióta rendezik minden éven. Vagy 5 éve tuti! Kicsit messze vanik, de megéri legurulni mindenképp, megjelenik a hazai stunt életből mindenki.
pénteken megkapom majd az első injekciós kezelést (gondolom tudod mit)( na majd utána..
Azt mondta a doki 3 óra alatt adja be ,mert nagyon fáj de még így is van aki kaparja a falat...
Ez csak természetes. Ha maga,Bánkút miatt akarsz menni,hát menj,de ha jót akarsz motorozni ennyi eső után,akkor valami nyíltabb utat keressél,ahová hellyel közzel be tud sütni a nap. Én hétvégén Perkupa felé mentem,ott már akkor is csak pár helyen volt nedves.
No de akkor urald is azt az erőt,mert ha 2 kilónál takaródzol egyet,az jobban fáj,mint egy gyorshajtáscsekk. Néha engem is el tudott ragadni a kis dög gyorsulása,csak hát mire a power nyitás utáni komolyabb tempóra szert tesz,nyakamon a kanyar. Lyukósi utat asszem ismered,a szeszfőzdei kanyar,jó hogy egyben elágazás is, mert bizony már kétszer esett meg az a csúfság,hogy Barosakna felől folytattam az utamat felefelé a partnak. Pont a kanyar előtt 50 méterrel megy a legjobban 3.-ban,viszont ott már a fékút volna,úgyh kétszer már túlmentem. Viszont nem minden kanyar elágazás is egyben,a fák meg sajna nem gumiból készülnek,tudom jól,megtapasztaltam már.
Meg valami csöves mindenféle kidobott talált szentképféleséget felakasztott a falra.
Ennek fényében kérem visszavonni a tahó-parasztot, ugyanis nem vagyok az. Köszi.
Majd igyekszek
Nem tudom belinkelni, neten nem találtam, újságban láttam. Szept 25én lesz amúgy, szombaton!
Balesetmentest kívánok!
Azt mondta a doki 3 óra alatt adja be ,mert nagyon fáj de még így is van aki kaparja a falat...
betudod linkelni?