Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÚÚÚhúúúú jájdecsínos Egyre jobban tetszik a 2009es.
Eléd a forgalmi is a motorkod miatt
já genáut. Jobbkéz-Szabály koncert
Huu megnyugodtam. Már azt hittem valami pájinkamaffia elrabolt mee belepiszkítottál a biznyicükbe.
miii? fancsali koncert..?
holnap fancsalban koncert
nyiregyen vagyok
32.000 lesz a 4 téligumi is lemezfelnire szerelve!
Ez van!
Ha asszony van a háznál kell a kocsi
Feltétlen
Jövő héten feltetlen bemegyek és megrendeljük!
Kocsival kell mennem?
Mert most valami kehe van és holnap megyek szerelőhöz, nem biztos hogy használható lesz.
A tököm kivan már a 4 kerékkel, ma is egész nap azt szereltem!
Ha betudnál jönni az egyszerübb lenne mert 3-nagykerböl 30féle árban tudok rendelni ugyan aba az auto tipusba.
yesssssss, ma feladtam a simson hengert, végre kb 8hónap után megvették remélem át is veszi a csomagot, mert ha nem akkor szétverek valamit/valakit
ismered? tőle vettem a TARDOSI TELKET
..http://video.boon.hu/borsod/ka...
Tudom tudom...
volt húsboltjuk is a fő úton,és talán a vágóhíd is az övék volt.
Soltész Lajos borász...A Szeremlei hegyen van a pincéje ,az állomással szemben..
Tokajban ki is?
igaz...
ez a disznókő? vagy tévedek..
most is voltam ott tegnap előtt .Tiszatardoson van a hétvégi telkem ,Tarcalon van egy két haver,Tokajba pedig egy másik
Tudnál valami árlistát küldeni?
Érdekelne a dolog!

thomas_king@freemail.hu
Az ár kérdése az ocso olajos a drágább gázos de van komplett golyalábas is.
140 ezer ft, ennyivel támogatom az országot a Reg. Adó néven futó "fizess a nagy büdös semmiért", dologért.
De ma elvittem KPM műszakira, meg a VPOP-nál is jártam( reg.adó) de legalább megvan minden papír elméletileg és már csak az okmány iroda vár.
Fuhh reggel 5-től délután 3-ig rohangáltam fel-alá Pesten Budaörsön meg mit tom én, hogy hol( rendszám nélkül persze