Bánkútra,bükkszentlászló-keresztre akartam én kinézni, útközbe benéztem haverhoz és úgy ottragadtam hogy nem lett belőle csak miskolc- miskolc ,Holnapra jóidőt mond
na m a végre gurultam egy jót-
Nyék-Bőcs -gGsztely-Tokaj(megnéztem a haver pincéjét egy kis nedűért)- Tiszatardos(komp)Tiszalök-Polgár -Sajószöged-Hejőbába -Szakáld
Qrva jó vót...
A mai délutánom motorszereléssel telt. Kuplungbovden kicserélve, de az elején annyira csúszott, hogy azt hittem nem veszi a sebességeket. Jó, beállítottam a bovdent, ám még mindig leáll néha, meg fullad, nem pörög ki normálisan múltkor 1napom karbiállítgatással ment el, most estére terveztem egy laza gurulást, erre... tank végre tele és egy rakás szar. És még a derekam is úgy fáj, hogy mozogni alig bírok a sok görnyedés miatt
Mire hazaértünk,sötét volt. Amúgy át gipszkartonoztam az egész hétvégét,ma du lett kész,ezután kellett már vmi jó is ennek az elb@szott esős hétnek a végére.
Ma én is mentem egy kisebb kört. Ja,és csodák csodája,asszonypajtás is jött velem. Igaz,ehhez az is kellett,hogy sógorral motort cseréljünk egy órára.(GS500)Ő kipróbálta a kék motort,én mögém meg bátrabban felült az asszony. Már még az sem zavarta annyira,hogy azért Alacskára meg vissza az enyémmel kellett kimenni.És hazafelé a 170-et sem reklamálta,csak azt,hogy becsúszik a két ülés közé. Sógor meg igen csak elismerően vélekedett a motoromról,pedig két méter,meg vagy 105kg.
Csátok. mi haverral tettünk egy tiszteletkört dél körül kövesd, eger, felsőtárkány-lilla jó volt bár bükkbe fent még voltak vizes szakaszok nemlehetett annyira lőni neki de jó volt, hálistennek jó volt ma az idő már lassan vége a szezonnak
Most jöttem haza Szerencsről, láttam egy XT-t. Breki_XT ha jól emlékszem, ő nem szerencsi? Ha igen és itt járna, akkor én álltam be fekete astrával a rakodón melléd
Nyék-Bőcs -gGsztely-Tokaj(megnéztem a haver pincéjét egy kis nedűért)- Tiszatardos(komp)Tiszalök-Polgár -Sajószöged-Hejőbába -Szakáld
Qrva jó vót...