1-2 motoros (akinek van pénze gumira, vagy gumicsere előtt) odaáll a "kislányra" és volt felfestés, nincs felfestés amúgy sztem is hülyeség... elmész ott néhányszor és már meg is szoktad a kis felfestést...
Olvastam énis... ezek nem normálisak, ilyet kitalálni valaki bambul vagy nem rutinos vezető hirtelen meglát egy ilyet még nagyobb balesetet csinálhat... nem mindenki lép bele a fékbe rögtön , elrántja a kormányt és magát öli meg
Köszi télen szép lassan megcsinálgatjuk kap egy ledes hátsó lámpát , z1000es fejidomot , ekét, és ülés bőrözést indexek feljebb kerülnek majd a lámpa mellé közvetlen stb
Jah, már megoldottam! Sikerült szereznem 1indexet (mert csak 3 volt meg) csak annyi a baj vele, hogy - mint látjátok - picit különbözik a másik 3tól. De már mindegy, most már így marad, villog az a lényeg . Nemsokára fent lesz az "új" kuplungbovden is, aztán várom, hogy elálljon az eső
tyűű az nem jó ... nekem is ha túlélem az érettségit plusz majd az évet akkor fogszabi kell majd ..szar fasza lesz neked meg ajánlom a meleg teát avagy zöld tea az még nyugtató hatású is plusz a fájdalomcsillapító ha olyan bajod van .. jah és a pösze beszéd hát az nekem is van de én nagyjából tudom korrigálni
ért valaki az indexhez? vmi kis pöcköt kéne sztem csak helyretolni. Gondom: jobbra index megy, benyomom a gombot megáll. Balra index megy, benyomom a gombot és semmi. Szétkaptam h mi lehet, de nem jöttem rá vmi tipp? mi nem érintkezik mivel?
www.tensasszony.gportal.hu" target="_blank"> www.tensasszony.gportal.hu