Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-2 motoros (akinek van pénze gumira, vagy gumicsere előtt) odaáll a "kislányra" és volt felfestés, nincs felfestés amúgy sztem is hülyeség... elmész ott néhányszor és már meg is szoktad a kis felfestést...
Olvastam énis... ezek nem normálisak, ilyet kitalálni valaki bambul vagy nem rutinos vezető hirtelen meglát egy ilyet még nagyobb balesetet csinálhat... nem mindenki lép bele a fékbe rögtön , elrántja a kormányt és magát öli meg
Gondold el öledbe ugrik egy 15kg-os ponty.
akkor nem csak én akkarok költeni a motoromra..
Köszi télen szép lassan megcsinálgatjuk kap egy ledes hátsó lámpát , z1000es fejidomot , ekét, és ülés bőrözést indexek feljebb kerülnek majd a lámpa mellé közvetlen stb
szép vas és KÉK!
Én igen a bringás sráctól
sztem ő vette meg azt a kawát, mert ezt a gépet néztem én is még a bringaboltos srác motorjaként.
Szeva, nem veled dumáltam bringaboltban? Ismerős a Kawa...
szia. Veled vizsgáztam tegnap?
nyomjad le a nagy piros világvégemindenleáll gombot és kész
milyen vicces oldal?
Inkább ezek verjék le rólad a sapkát,mint egy "két ajtós szekrény".
Nem jó . Kifogni élvezetesebb. Így csak agyonütnek de azért jó lenne ha néha kiugrana rám 2-3 pontyika
Na,horgászok,nézzetek át a vicces fórumra,találtam valamit,ami biztos tetszeni fog.
holnap 20:00-tól Tokajban játszik a zenekarom a Betyár itatóban

www.tensasszony.gportal.hu" target="_blank"> www.tensasszony.gportal.hu
Jah, már megoldottam! Sikerült szereznem 1indexet (mert csak 3 volt meg) csak annyi a baj vele, hogy - mint látjátok - picit különbözik a másik 3tól. De már mindegy, most már így marad, villog az a lényeg . Nemsokára fent lesz az "új" kuplungbovden is, aztán várom, hogy elálljon az eső
szejjjjahhhh
Hívjál nyugodtan,igaz,amint korábban írtam,mostanában nem vagyok éppen a szavak embere,de amit kell elmondom. Küldöm a képeket is,nézd a postádat.
Sziasztok mindenki
tyűű az nem jó ... nekem is ha túlélem az érettségit plusz majd az évet akkor fogszabi kell majd ..szar fasza lesz neked meg ajánlom a meleg teát avagy zöld tea az még nyugtató hatású is plusz a fájdalomcsillapító ha olyan bajod van .. jah és a pösze beszéd hát az nekem is van de én nagyjából tudom korrigálni
ért valaki az indexhez? vmi kis pöcköt kéne sztem csak helyretolni. Gondom: jobbra index megy, benyomom a gombot megáll. Balra index megy, benyomom a gombot és semmi. Szétkaptam h mi lehet, de nem jöttem rá vmi tipp? mi nem érintkezik mivel?