Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszameg ez nagy FLASH mert a hétvégén integettem kocsiból a motorosoknak

viszont ! kismaci akinek a 250es CRM-jét szkrácsi nézegette megismert pedig még csak képen látott
Én akkoriban éreztem magam hülyén,amikor még Czetkáztam,és nagyon kevés "nagy"motoros intett vissza. Aztán már csak akkor intettem,mikor először a szembejövő intett,de az meg rendesen meglepett.
Én szombaton 25km-ert gyalogoltam!
Még ma sem tudtam menni!
lábmeghajtásos tekerős drótszamárral. Csak megszokásból/reflexből intek a motoroknak
Lehet,hogy kissé idejétmúlt vagyok már,de most akkor mivel is voltál?
jááháááá Jóóó vóóót, csak szar, h nem köszönnek vissza a motorosok
bicikivel
jáááájj :D Bementem Miskolcra (biciklivel) bandáztunk az egyetemnél klubosokkal, és és és ha nem is elől, de legalább már benzinpipi üzemmódban motoroztam
Köszi Szandra. Hátmég ha a teherverkli elmúlt két napi 300km-je is ebben kötött volna ki.(már menne a 8000) Dehát RGV-vel szaporátlan lett volna ennyi követ elhordani.
Az jó, reméljük, most már végre te is megszabadulsz a púpodtól.
mindig csak holnap...

de mst a részemről! elvileg holnap megjön a rugó. beteszem és viszi.
most hivott vagy fél órája hogy holnap jön
enyém 180-nál titititititititi
És is szeretnék sok mindent.

No de félre a tréfával, van már valami kiszemelt gép? KTM-et elvitte az illető?
Nem belpiacos. Lesz már aki bemérencséljen engem,meg Vitkát a 37-esen jetskyzés közben
Teljesen jól haladsz
Hali mi helyzetes?
185-nél szúrtam a 6.-at, a fordulatot pont nem néztem. 1-ben 110-nél szabályoz le. Az első zx6r-em 100-nál szabályzott 1.-ben.
Igen, 240-es órám van.
Az elég ciki. nálunk van 1 jó minőségű rész a 26-oson,kb 5km,az elég is egy ilyen akcióhoz. Ja,Mátrások meghívtak hozzájuk vmikorra. Valaki?
Látod, ez jó kérdés. Sztem megvan az, csak víz alatt
Azt nem vitte még el a víz? Mert amúgy tudom,hogy jó kis út volt,csakhogy megvan-e még.
ÁÁÁ biztos fog azért 200 felett menni, de legalábbis illene neki Majd megnézzük egyszer Miskolc-Gesztely között hogy mennyi az annyi
Hát két ugyanolyan motor között mennyi a különbség? Lehet, hogy van egy kicsi, de én kurvára nemtom mennyivel megyek már 190 felett Csak egyszer nem megy tovább és kész
én jövöhéten már 260-al szeretnék menni
Akkor én fasorban sem leszek 220-ra ez a jószág nem lesz képes.(sztem)De legalább kétszer annyit kajál. Az is valami.