Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GUURIIIGAAAA! Hova a picsába költöztél te. Az Antarktiszra?
Az apropó az volt,hogy,ha már a benzin nem megy le,(sőt,holnaptól+4ft )legalább ez le fog menni,meg még egy pár nagy góré vízfejnek.
Monnyon le Am személyesen engem a BKV dolog nem érdekel, mert kb még 1 napig van közöm pesthez és az engem nem vigasztal h valaki 8 milla helyett csak 2t kap.
Viszont a BKV vezérdiri 8millás fizuja lemegy2-re.
Végülis van benne valami. Bezzeg a benzin ára nem megy le a válság miatt...
így van
Válság van,vagy mi. Akinek pénze van,az most tud jó áron motort venni. Akinek meg nincs,árulja bagóért.
á nem. ugyan olyan mint ahogy eladtam
Motoroknál nem biztosítják külön a tompítottat,meg a fényszórót,csak magát,a lámpát. A fényváltó kapcs.ra már biztosított kapcsolt áramnak kell menni.
Hát ez érdekes. Úgy tudom úgy adtad el, hogy minden pöpec volt vele. Lehet, hogy szétgányolták és túl akarnak adni rajta?
260ért vettem így mint a képen van majd ráköltöttem kb 200 at és így adtam el...
300
Te mennyiért adtad el?
ja de itt van link
nem tudom emlékeztek e a CRM-em re dema reggel láttam hogy hirdetik 220 ezer forintárt

már nincs is fent a hirdetés
Na befejeztem a keresgetést, kikötöttem a távolsági fényt a relénél azt keziccsókolom. Átbogoztam az egész kábelköteget, de nem találtam semmi olyat, hogy hol lehet zárlatos esetleg. De valójában kitudja mi lehet a cink.
De van 170/60R17 Dunlop 209Quali Uj 26E szerintem ez nem rosz ár
Nem tudok SAVA 12"-os gumit szerezni sajnálom
Mire kell Szupermotora? Mert van egy dunlop KR643-mas új de az oldala nem valami fényes 10ft. Direkt tömlösöknek hoztam.
-Pistike, mutasd be az ampemérőt!
-Ampermérő - tanárnő, tanárnő - ampermérő.
Ha az angolt jobban vágod, akkor ezt töltsd le, itt van komplett kapcsolási rajz.
elektronikával szórakozok , mert néha elmegy az amper egészen vissza japánba...
Hajajj, mi lesz belőle, bobber? Flex elővammá? Véve.
Vágjad a váznyakat megfele!
éppen a fekete bivajt pimpeljük