Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom, elhiheted hogy én is csak pislogtam mint hal a szatyorban. Lehet hogy a kicsi hátsó lánckerék miatt, csak 45 fogas van hátul.
de még ment volna csak nem huztad neki

ecsém én még nem találkoztam olyan emberrel aki ne sütötte volna el ezt:

...-t mentem a géppel DE még ment volna !
NSR meg 835öt ment egyesben
Én 1-ben nem is nagyon szeretem erőltetni a dolgot,mert powernyitáskor meglephet nem kicsit.
Ez valami csodagép
1-ben 110nél? Azt hogy? Nekem 1-ben 80nál tilt.
Én meg olyat,ha már Z, Előttem fogott árkot egyik haver egyilyen Z1000-el,olyan tempónál,ami sem az előtte, sem a mögötte lévőknek nem volt sok,csak neki...
na mindegy a helyzettől is függ de nekem olyan lehetetlenek tűnik hogy egy motort nem lehet megfogni ha már egy bizonyos szögnél jobban dől...

pedig nem vagyok széjjel gyúrva ( dede ! ) ( nem is ) ( na egy kicsit csak)

(nem egy kicsit sem ! )
ezt már halllottam mástól is de ez nem így van eee egyszer a sárgával benéztem egy udvaron fordulót és a talajtól vagy 10 centire fogtam meg. lehet 200 kiló de a két keréken meg ahol te fogod megoszlik a súj, így vagy 60at kell csak megtartani a 200 ból
amúgy ez igaz. láttam olyat, h bazinagybáááácsipasi vadiúj Z750nel egyszercsak eldőlt a pirosnál... nyomvályatba ért le pont alába, megbillent, és kész, már feküdt is.
Kűggyed azt a cuccot,töltöm az udvart.
Ha holtponton túl megindul jobbra, egy 100 kilós izompacsirta sem fogja meg az tuti. Egyszerűen a testhelyzet és a fogási pontok ezt nem teszik lehetővé. Csak a hústornyoknak annyiból jobb, hogy bátrabban maguk felé dönthetik a gépet, nem borítja fel őket, így pedig teljes mértékben elkerülik a jobbra borulás lehetőségét.
vannak ám ötleteim.

R1 trike?
autó gumit tegyél hátra és nem fogsz eldőőlni
hát karózni azért csak nem kell, nem vagyok én paradicsom
na érted hajolni kell meg a kormány olyan mint a csepelbiciklin . a labancot meg állva tolom mint a fűnyírót, csak kicsit oldalazva
majd dugunk egy botot a kipufogóba és valaki szalad utánnad
addig jó míg esetlen
nembaj.. ha esetleg egyszer végre lesz majd már mocc, és nehéz lesz, akkor kezdetben majd teszek pótkereket... Bicikli is így kezdődött, most meg már egész jól elbírom
anyi a bajom a sportmotorokkal hogy ha tolni kell ide oda akkor olyan esetlen.
Nekünk könnyűsúlyú versenyzőknek kicsit jobban oda kell figyelni arra,hogy nehogy túl engedjük a jobboldal felé a motort,(álló hely)mert úgy átb.sz magán mint sz.rt a palánkon. Hát,,,ez van.
jóóó de így fel lehet szedni pár kilóót ( meg pár kiló követ: epe, vese megy ilyen bulis dolgok )
nem megmérgezni akarom magam
Na ez az egyik kellemetlen oldala a dolognak. Én azt utáltam nagyon, mikor valahol meg kellett fordítani a gépet, és nem ment úgy mint többieknek, hogy rajtaülök, mert úgy csak a lábujjaimmal kapirgáltam a földet mint kakas a szemétdombot. Mindig le kellett hozzá szállnom, de akkor meg látszott hogy eléggé birkózom a géppel. ÁÁ tiszta vérciki volt. De szerencsére elmúlt, vége a parádés jeleneteknek.
szedjél tömegnövelőt egyél szalonnát meg gyúrjál igyál sok cukros kólát meg zabálj csipszet és pik pakk banya leszel