Én meg olyat,ha már Z, Előttem fogott árkot egyik haver egyilyen Z1000-el,olyan tempónál,ami sem az előtte, sem a mögötte lévőknek nem volt sok,csak neki...
ezt már halllottam mástól is de ez nem így van eee egyszer a sárgával benéztem egy udvaron fordulót és a talajtól vagy 10 centire fogtam meg. lehet 200 kiló de a két keréken meg ahol te fogod megoszlik a súj, így vagy 60at kell csak megtartani a 200 ból
amúgy ez igaz. láttam olyat, h bazinagybáááácsipasi vadiúj Z750nel egyszercsak eldőlt a pirosnál... nyomvályatba ért le pont alába, megbillent, és kész, már feküdt is.
Ha holtponton túl megindul jobbra, egy 100 kilós izompacsirta sem fogja meg az tuti. Egyszerűen a testhelyzet és a fogási pontok ezt nem teszik lehetővé. Csak a hústornyoknak annyiból jobb, hogy bátrabban maguk felé dönthetik a gépet, nem borítja fel őket, így pedig teljes mértékben elkerülik a jobbra borulás lehetőségét.
nembaj.. ha esetleg egyszer végre lesz majd már mocc, és nehéz lesz, akkor kezdetben majd teszek pótkereket... Bicikli is így kezdődött, most meg már egész jól elbírom
Nekünk könnyűsúlyú versenyzőknek kicsit jobban oda kell figyelni arra,hogy nehogy túl engedjük a jobboldal felé a motort,(álló hely)mert úgy átb.sz magán mint sz.rt a palánkon. Hát,,,ez van.
Na ez az egyik kellemetlen oldala a dolognak. Én azt utáltam nagyon, mikor valahol meg kellett fordítani a gépet, és nem ment úgy mint többieknek, hogy rajtaülök, mert úgy csak a lábujjaimmal kapirgáltam a földet mint kakas a szemétdombot. Mindig le kellett hozzá szállnom, de akkor meg látszott hogy eléggé birkózom a géppel. ÁÁ tiszta vérciki volt. De szerencsére elmúlt, vége a parádés jeleneteknek.
ecsém én még nem találkoztam olyan emberrel aki ne sütötte volna el ezt:
...-t mentem a géppel DE még ment volna !
pedig nem vagyok széjjel gyúrva ( dede ! ) ( nem is ) ( na egy kicsit csak)
(nem egy kicsit sem ! )
R1 trike?