Üdv!
Már kérdeztem 1X, csak elsiklottál felette, h kellene nekem pitre sawa mc-31 s-racer tip. gumi 100/90-12 és120/80-12 méretben.
Uj v pár körös. Rá tudnál nézni?
Sajnos bebizonyítottad a gyanúmat...dobhatom ki a getibe! Még van a nyárra 2 használt slickem, meg egy utcai pilotom, de ha idő előtt elfüstölném, kereslek mindenképp, bár ha akad esetleg szemtelenül olcsó defektes 170-180-as hátsó, vagy 120-as első, ne hallgasd el, én úgyis belsővel használom.
Sajna a relé nem szétszedhetős, így azt nem tudtam megnézni. Viszont az biztos, hogy a fényszóró és a tompított fény egyetlen biztosítékra van kötve, mégpedig a tompítottéra. Ezért lövi csak azt ki és ezért nincs utána se távolsági se tompított fényem. Csak tudnám, hogy miért kötötték ugyanarra a biztosítékra.
A 16,5colost az életben nem adod el mert aki ilyet használ csak ujat vesz .Ugyanis egy ijen méretü felni párban 1200-1450 EURO.Tudom már mások is kerestek meg ilyen problémával. gyere el nézek neked valami gumit réális áron Pl :Pirelli supercorsa 15 Bt-003 12 vgy uj d209Quali 28 -Michelin 3-zonás 35 ringen tesztelve. Pirelli Roos 35,
hejj csávókám el is felejtettem, de megkaptam a bájk huzatot még nem néztem de biztos jólesz ( valamire ) remélem a lóvét megkaptad jófejek voltak ezek a kabai inasok, ha jól tudom rajtuk keresztül ment a biznisz...
Van egy zsír új 190-es Pichelin pilot power vágott slick gumim, de sajnos tudatlanságom miatt átb@sztak vele, 16,5 colos. Nekem 17-es 180-as hátsó kéne, nem feltétlenül slick, esetleg csere?
Hátha nálad hamarabb elmegy...
6x3M szerviz sátor elado Expo Aluminium vázas 4-fokozatban állithato.0,5x1M-re zárhato .Ponyva ujra cserélve UV-álo (120000Ft) Ujonan most 240-270 körül van az ára .Valamint motorgumi Uj-Használt Utcai-Slik .Dunlop-Pirelli-Bridgestone ha valami kell myugotan szoljatok.
Ez csak egy lehetőség volt,de lehet még bárhol a fényváltó kapcsolótól egészen az izzóig. Feszszabályzót meg felejtsétek ki innen,mert semmi köze nincs a világításhoz.
Fényszóró nélkül végülis kibírod. Viszont a probléma most már engem is érdekel. El nem tudom képzelni hogy lehet az, hogy semmi gond, mégis kiveri állandóan a biztosítékot. Így, hogy lekötötted a fényszórót és ok a dolog, már elég szűk a kör, valahol a fényszóró kábelezésében kell a bajt keresni. Én összeteszem a kezem, hogy elektromosság terén rendben vannak a dolgok, a fénykürtömet kivéve, de az nem fontos.
Hát a fogad elszovakosodik! A szád koleszterinszintje elmegy, nemláttad a tévében?
buta orkok