Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja.. szegény jól kifuldokolhatta magát....
Hallom Te meg elvonón vagy?:D
Nah akkor kiélte magát. Igen még vízzel nem tud menni a Cbr.
Jó lett, mert Alice ment motorozni Alexával!
Jaja, járkáltam egy keveset. Baszkódtam a motorral mert sokat evett, és kiderült hogy a benzincsap vákumcsövön szívta be a benyát. 8,5 et evett, azt tesztelgettem, meg közbe kentem a száját.
Brekivel javítottunk ma együtt egy Cbr-t.
nna meg téged is láttalak vasárnap Tokajban vaze ~ 2 óra elé jöttél körforgalom felől én meg nyomtam befelé a hotkutyát
irtál már ííméltet?
Brekinek CBR?

én a vasszánt jobban bírom de a faszán se rossz attól függ kinek kién... na mindegy most amugy sincs szezonja...
Nah megy a cbr faszán?
Ajjajjjjj... akkor már nemsokáig merek kimozdulni itthonról :P
hm.... alatta meg a kedvenc piros-fekete Zé....
nembaj, ez a mai nap már úgyis ilyen:
szandra. nem akarom fájdítani a szived de
bikepicsen a napikcsört megnézzed
Pedig már összeszedtem a tessvíreket, ültünk a ladába azt mentünk volna nekedfele! / Csak kíváncsi voltam... szeretek jól tájékozott lenni
jött hozzám egy vevő aki előtte azt nézte meg, ő mondta hogy igazából köze nincs ahoz ami a képen van, csak emelőn magas, hátulja össze van törve meg ilyenek. nem bántásként irtam nem kell ezért nekem ugrani ezek után
Ez a harkányi DR, nem? Király Tomival láttam közös képeken ezt a motort... én Tomitól azt hallottam h egybe van a gép (mondjuk az igaz h mondta azt is h volt egy perec)! Mit tudsz már amit mi nem? Mi a baja a motornak?
Má füvezel is, nemcsak iszol?
Most a tavasszal mentünk üvegezni, és otthagytuk, mert a tiszteletescsaj aszonta , h gyűt lecsót a hívektől, meg az s/stől, h csatornázzuk fel rézből. Erre a rézbőrüek nem várták meg , h kivághassák a rezet, inkább lenyúlták azs alamónijumot, h nyelnék félre , amit vettek az árán!
Nebassz! Ott volt még a templomfestés óta? Vagy más meló?
Nekem mondod?
SMKP vezetői engedély első alkalom.
Akorlátozott második alkalom.
Akorlátlan harmadik alkalom.
Minden alkalommal itt a pálya lehet menni rajta így itt indexelj meg nézz hátra, ott fékezz ott annyival menj ezen a szakaszon kettesben itt hármasban...
De hogy mi miért történik és miért úgy és mitől fordul a motor, mitől fordul úgy, mivel lehet elérni hogy egy 1800-as Intuderrel is meg lehessen csinálni a rutint, no azt nem tanítják mert fingjuk sincs a vezetéstechnikai fogásokról. Ők sem tudják. Motoros oktatás RLZ Valag lóvé leakasztása üszök szar ER5-ösökön és társaikon oktatva amiben az eredeti erő 60%-a jó esetben még megvan aztán ülhetsz fel a szalonból frissen kitolt ezresgixerre és mivel ott a kezedben a papír arról hogy tudsz motorozni el is hiszed. Aztán meg halnak meg a fiatalok.
na ezt osztom... az "oktatás" arra van, h le tudj belőle vizsgázni, de motorozni nem tanítanak meg........
Nálunk az asszony akar jogsit csinálni az idén, de a látottak/hallottak/tapasztaltak alapján jobb ha én tanítom mert az oktatás színvonala kb pont ér is egy kalap bódiszilvát.