Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találtam tegnap egyet, ez még tetszik is
, hááááá víge lesz minden mozgó dolognak körülöttem na meg állónak is
Vegyél zxr 400-at. Jó felkészítő gép lenne az R6-ra, gyönyörű is és megy mint a félnótás.
hát másik NSRt úgysem szeretnék, de Ő..........
motoros tokos pinas tagokat keresek 2010. jún.26-27.: Seelow (Németország)
indulas 25.diken budapest
autokross
Ennél szebbet találsz itt az apróban,tegnap rakták fel.
ha a bikepics-es napképére gondolsz, akkor igen, néztem.
Ok. Addigra hátha üthetővé válik már az én lovam is. Nézted az NSR-t,? Én belinkelni nem tudom,mert tegnap vmi el lett állítva ezen a vacak gépen és azóta képeket nem akar mutatni.
most XXXXXXXXXXXXXL, amúgy S vagy XS, de ha az enyém nem lesz meg akkor mindegy, nem akarom, h még bukót is hozzatok, akkor majd máskor, lesz még nyár, meg am sem biztos, h most összejön a hétvégére, nem tudommég biztosra mondani.
Méret?
bukóm jelenleg nem elérhető....
Hááááát szépséges,nem mondom..... Na akkor majd hátha.
Ők. A Ducati nem hiszem,de a többiekkel közelebbi haverságban vagyok. Ne bringát,bukót hozzál.
nem tom merre lesztek, de ha annyira nemmessze, akkor max bemegyek biriglivel, aztán meglátlak már titeket (amúgykiket?) de nem ígérem biztosra
Igen lehet az Nsr után lehet egy kicsit meredek lépés lenne.
Tegnap találtam eggyel nagyobb NSR-t, asszem nem forgalkis,de nézd meg. Szééép
az még nem lesz, abba még bele kell nőnöm. még nem tudom, mi lesz, de valami tuti.
Hétvégén mi is megyünk egy nagyot, ha gondolod. Csak hogy ki ne zökkenj itt nekünk.
Mi lesz a jövendőbeli? Neked az R6 a nagy szerelem nem?
Ma a Bükkben jártomban megállított két Apriliás srác,az egyikkel vmi komoly gáz volt. Segíteni nem igen tudtam,így ott az út szélén, de ahogy leállítom a motort,idézem. "Rgwzoli a sportmotorról? Nagy tisztelőd vagyok már régen." Köszönöm. Neki is,meg az internetnek is,mert ez azért jó tud lenni.
Valójában nem babetta, hanem egy piaggio si. De tök olyan mint egy babszi.:D
de tegnap pipiztem egy karikát! (Y)
Van otthon egy babettám ha gondolod?:D:D
ja de ha így folytatom lehet agyzakkantgondozóba zárnak