Domi! Törvény van rá, (asszem áprilistól) odamehetsz előre ugyanúgy,mint ők. Úgyh csak pofázzanak,menjenek a p.ba. Még valami... Tudjatok róla,(mindenki)hogy nagyon rá lett küldve az utakon mozgó összes járműre a hatóság. Gyorshajtás,ilyesmik. Üres a kincstár
Ezen ne akadj fent, mindig is olyan lesz. Sőt! Az a láncspray, ami annyira ragad, hogy nem dobja le a lánc egy kicsit, az felszed minden mocskot, port, piszkot és tönkre vágja a láncot. Ha ledobja, hát ledobja, egy kis WD40nel át kell törölni a felnit utána (tudom h hülyeségnek hangzik de próbáld ki) és nyoma sem lesz.
C1800! Van még abból a száraz csodasprayből? Lehet hogy igényelnék egyet hétvégén. Fax már tele van hogy ahányszor befújom a láncot,mindig összerondítja a kereket.
Helló skacok! Miskolcon van mentő motor? Én tegnap valami ilyesmivel találkoztam Diósgyőrben. Valami neonzöld(v sárga) kriszkraszok voltak az oldalán. Intettem neki,visszaintett,lehet,hogy rendőr volt?
Az er5 amivel én tolom az 190-de sztem nem vészes:):)
Ma voltam vele forgalomba, fasza volt.
Rendesek ezek a motorosok , még nekünk is intenek
Egy kék drz sm meg egykerózott melletűnk, előttünk
Fuhh hát mit ne mondjak, az még nagyon messze van nekem.
Sziasztok!
Visszatérve a jogsis témához, én Yamha XJ550-nel vizsgáztam, hát azzal elég volt letolni a 8-ast :D
210kg üresen, az nem semmi. Forgalomban már jó volt, bár kicsit orrnehéz :D
Akkor már törölték. polini160 nevű felhasználó (haverod?) feltett egy galériát. 1képből állt és te voltál rajta egy CS-hez hasonló célkeresztben leírás: figyellek
Na kéne egy lityi csak úgy, pillepaliban. 23-áig ráér, ha jársz erre, vagy valaki jár erre, vagy valakinek a valakije jár erre, vagy ő érte megy, ha másnem.
Kuplungrugók vannakmá?
Tesók szöknek még?
Na ezt én is néztem. Mentem is volna megnézni, de soká válaszolt az emailomra. Az előtt este kaptam választ mikor mentünk azért amit meg is vettem. Ha hamarabb ír, hogy megvan még akkor lehet ezt vettem volna. És azt írta alku képes, mert sürgősen eladó.
Ma voltam vele forgalomba, fasza volt.
Rendesek ezek a motorosok , még nekünk is intenek
Egy kék drz sm meg egykerózott melletűnk, előttünk
Fuhh hát mit ne mondjak, az még nagyon messze van nekem.
Visszatérve a jogsis témához, én Yamha XJ550-nel vizsgáztam, hát azzal elég volt letolni a 8-ast :D
210kg üresen, az nem semmi. Forgalomban már jó volt, bár kicsit orrnehéz :D
Ha minden igaz megoldódott a problémám. Ha érdekel mi volt a gond, elolvashatod zxr 400 topicba az uccsó hozzászólásomba.
Kuplungrugók vannakmá?
Tesók szöknek még?
http://www.kepesmotor.hu/yamah... ?
Kicsit retro forma, de zsír állapotban, és óccsón!