Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyű
Én is örülök a melegnek. Végre el jött az az idő, mikor egy komolyabb menet után nem bírom megfogni az első gumit, olyan meleg
hát igen, ha a tiéd nem, akkor már a másiké sem

hejj vitkovics
Fasza kis alu gördülőállvány, olyan 8m magas, ha lácc ilyesmit a rétinégereknél , szójjá' má'!
240es órád van? Mert ha én 190 felett megyek, akkor sosem tudom mennyivel Am lépeget bizony a kis 400as, de a 220 az már igencsak a vége. Hiába lenne még fordulat, már nem igazán pörög annál tovább.
Hozd összhangba a kégli színét a motoréval. Vagy a motorét a kéglivel,ahogy olcsóbb.
úú bakker . miféle állvány volt az? a köcsögök
Ja, de akkor meg titta festík lesz most dobhatok ki egy csomó pízt új állványra, az orkok meg leadják a régit egy huszasér' a méhbe , pedig annyiért még vissza is venném.
Mostmár akkor lehet jönni a Bükkbe (tanulni) a kis könnyű vassal.
azanyád te motor

te meg minek mégy olyan gyorsan , meg akarol mulyelni?
Könnyű és kegyetlenül megy, tegnap 220-at mentem vele és még ment volna. És úgy gondoltam hogy 200-205 körül már vége van. Szó ami szó, meglepett.
Nobaszki! Támaszthatod a falnak a bringát
Mostmár legalább nem az időjáráson múlik. Én meg két,max három hét alatt belenyomom azt az ezrest. Uff!
A kérdőjel pont ezért volt ott. De hamár így, azért vmi igazság taralma csak volt a dolognak. Merthát azért 3lityó benyával nem nagyon szoktunk elindulni. Ha meg mégis,hát akkor már tényleg válság van.
A kúrvapicsába , nekem meg Sóstófalváról ellopták a gördülőálványomat
ÚÚÚ de még így is hátra van egy ezres Hallod, komolyan nincs is ennél rosszabb
Milyen 180 kiló? 159 kiló szárazon Menetkészen 181
Ettől 180(?)kg aZXR400 Fölös koloncokat belerakni...
Bizalomraokotadó. Dióhélyban ennyi. Bővebben? Szokatlanul nyomatékos,még ebben a neki idegen 6000-minuszos fordszámtartományban is. Nem lett teljesen zajmentes,de csak terhelésen hallani némi kis rezgő hangot,sztem ez csak az egyik powernek kicsit nagyobb lógásából adódik. Am517km. Vasárnap próbálok még v 200-at beletenni.
Itt pedig külön van, rajta van a biztosítékpanel fedlapján. Headlight (Lo) és Headlight (Hi)
Ja úgy érthető. De ha már RGV, hogy áll a dolog? Hogy szuperál a gép?
48 tonna zúzottkő az udvaromra. Az elmúlt két napom erre ment rá. Szal ez a km. nem az RGV-be ment,hanem a Roburba. (bocs)
15 ezerből 300 kilómétert? Na az egy kicsit meredek. Én 300 kilómétert 6000ből megúszok Lehet, hogy állítanod kéne egy kicsit a karburátorokon
A k...va annyuknak adják drágán a mocskok. (300km-t mentem 15eft-ből)
Igen, tudom, a FIDESZ népszerűségi intézkedéseinek egyike az, hogy a fejesek fizetését megnyirbálják. Arra leszek egyébként kíváncsi, hogy mi lesz, ha a MOL-os dolog a végére ér. A versenyhivatal feljelentette őket, mert a közel monopolhelyzetüket kihasználva évek óta indokolatlanul nagyon magas áron adják a benzint.