240es órád van? Mert ha én 190 felett megyek, akkor sosem tudom mennyivel Am lépeget bizony a kis 400as, de a 220 az már igencsak a vége. Hiába lenne még fordulat, már nem igazán pörög annál tovább.
Ja, de akkor meg titta festík lesz most dobhatok ki egy csomó pízt új állványra, az orkok meg leadják a régit egy huszasér' a méhbe , pedig annyiért még vissza is venném.
A kérdőjel pont ezért volt ott. De hamár így, azért vmi igazság taralma csak volt a dolognak. Merthát azért 3lityó benyával nem nagyon szoktunk elindulni. Ha meg mégis,hát akkor már tényleg válság van.
Bizalomraokotadó. Dióhélyban ennyi. Bővebben? Szokatlanul nyomatékos,még ebben a neki idegen 6000-minuszos fordszámtartományban is. Nem lett teljesen zajmentes,de csak terhelésen hallani némi kis rezgő hangot,sztem ez csak az egyik powernek kicsit nagyobb lógásából adódik. Am517km. Vasárnap próbálok még v 200-at beletenni.
Igen, tudom, a FIDESZ népszerűségi intézkedéseinek egyike az, hogy a fejesek fizetését megnyirbálják. Arra leszek egyébként kíváncsi, hogy mi lesz, ha a MOL-os dolog a végére ér. A versenyhivatal feljelentette őket, mert a közel monopolhelyzetüket kihasználva évek óta indokolatlanul nagyon magas áron adják a benzint.
hejj vitkovics
te meg minek mégy olyan gyorsan , meg akarol mulyelni?