Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alacsonyabb súlyponttal azért nem fog feltűnni,hogy ez +100kg. Csak 80.
Jaja.... hát most már adott lesz a lehetőség járok evezni, hagy izmosodjak.......
Egyébként tényleg kell majd ha nagyobb motort szeretnék,mert na.
ja kb , most hogy felrántottam magamra vagy 15 kilót
labancról nekem egyáltalán nem ér le a lábam de ez nem jelent gondot , most a 900 ról pl le fog érni a lábam simán az a pllusz 80 -100 kiló meg le van szarva nem vagyok hurkalé
Te kb 90kg? Te kis tömör gyönyör.
Mikor Elissával találkoztunk,akkor láttam,hogy menni nagyon jól megy a Gixxer600-al,de mikor csak úgy mozgatni kellett a parkolóban,akkor azért koncentrálnia kellett ám a súlypontra.(Eli,ha olvasod,nem bántani akartalak ezzel)
600 alatt villanymotor XJR 400nak téptem a száját meg Andrást (bandi-t) nak de 400 nekem nem adja . az egyhenger nyomatéka igy is sovány sor4ben hát még kicsiben
Akkor 600 alatt ne gondolkodj.(de tudom, Fireblade...)
Lagúna kék metál
Ezért ellenkeztem, mikor mondták, h próbáljam ki a Busát.... Elrepültem volna xD
Ez a türkiz,vagy micsoda tényleg nem vmi gyakori,ellenben a fehérrel,pirossal,meg azzal az útálat arannyal szemben.
lászló kb 90 kiló
Jól van na. Én is 61kg vagyok,csak nem nagyon férek el az idom mögött,mert ezek a Japcsik azt hiszik,mindenki az ő méretük. Te viszont ilyen téren kimondottan jól jársz velük.
Ez a budi nem ritka,de ettől függetlenül SPéteren nekem is szokott inteni egy "tesó"(na nem olyan)
tokajban van egy full ugyan ilyen astra mint amivel én pörgök, ez ritka szín , éjvárat és tipus kombináció és full ilyen

na annak intettem hüvelykujj felfelé kétkézzel meg vigyorogtam aztán az is vigyorgott meg intett, levágta mi van
Megvan,mért megy úgy az a ZXR.
No én meg a Roburból szoktam inteni,de ilyet. Ezt tudják hova tenni. Egyébiránt nem csak motorosoknak szoktunk ilyet. Itt a nyár....
én meg batman vagyok
Mert olyan sovány vagyok, hogy profilból nem látnak és a fűszálak árnyéka is kitakar.
Én a biciklinél mikór kanyarodok vissszapillantót tükröt csekolnám de nincs!
jó jü de neked még motoron sem intenek vissza
Ilyen velem is előfordult már, hogy autóból intettem motorosnak. És csak utána kapcsoltam, hogy mi a francért integettem én most.
Én mikór robogóztam le voltam ejtve!Senki nem köszönt!
Mikór megvettem az Af1-et egy hayabusás intet elsö utamon.
Körbe néztem hogy biztos nekem intett de egydül voltam szal csak nekem lehetett! Ugy örült a szám akór!