labancról nekem egyáltalán nem ér le a lábam de ez nem jelent gondot , most a 900 ról pl le fog érni a lábam simán az a pllusz 80 -100 kiló meg le van szarva nem vagyok hurkalé
Mikor Elissával találkoztunk,akkor láttam,hogy menni nagyon jól megy a Gixxer600-al,de mikor csak úgy mozgatni kellett a parkolóban,akkor azért koncentrálnia kellett ám a súlypontra.(Eli,ha olvasod,nem bántani akartalak ezzel)
600 alatt villanymotor XJR 400nak téptem a száját meg Andrást (bandi-t) nak de 400 nekem nem adja . az egyhenger nyomatéka igy is sovány sor4ben hát még kicsiben
Jól van na. Én is 61kg vagyok,csak nem nagyon férek el az idom mögött,mert ezek a Japcsik azt hiszik,mindenki az ő méretük. Te viszont ilyen téren kimondottan jól jársz velük.
Én mikór robogóztam le voltam ejtve!Senki nem köszönt!
Mikór megvettem az Af1-et egy hayabusás intet elsö utamon.
Körbe néztem hogy biztos nekem intett de egydül voltam szal csak nekem lehetett! Ugy örült a szám akór!
Egyébként tényleg kell majd ha nagyobb motort szeretnék,mert na.
na annak intettem hüvelykujj felfelé kétkézzel meg vigyorogtam aztán az is vigyorgott meg intett, levágta mi van
Mikór megvettem az Af1-et egy hayabusás intet elsö utamon.
Körbe néztem hogy biztos nekem intett de egydül voltam szal csak nekem lehetett! Ugy örült a szám akór!