Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaaaaaaaaaaaaaaz basszus, kimentem az előbb, 25 fok, napsütés és egy cafat felhő nincs, száraz az út és meleg Asszem jó lesz a mai nap.
A motorszám a blokk elején van a kipuffogó könyökök alatt, egy kis lapocskán. Nekem tiszta olajsár volt, és nem találtam meg
Holnap Mezőkövesden Autos, MOTOROS gyorsulási verseny lesz.
Valamint szlalom és drift verseny.
Motorosok is díjazva lesznek külön kategóriánként. Nevezés és kapunyitás 10.00-tól

06.06 Gyorsulás Mezőkövesd Reptér
http://vimeo.com/7101427
jeeeeeeeeeee! nem hiszem el! süt a nap, kék az ég
Szansááájn
Vitka megtudnád mondani, hogy a zxr-en hol található a motorszám? Idomot kell hozzá bontani? Jövőhéten ha minden igaz viszem eredetiségvizsgára.
ja egy spanom visz és majd valahol kitesz...
Fecó ha olvasod reggel , akkor kicsit hamarabb 8kor már lehet hogy Szerencsen leszek de csak fél9-9 között foglak hívni , nem akarlak zargatni hajnalok hajnalán hogy hol leszek azt nem tudom mivel ezt elfelejtettük megbeszélni
csak nehogy a nagyi lekvárját vigyed mert visszazavarnak .
igen viszek barackot is
nemrég értem haza de mindjárt megyek is el megyek apraszakihoz onnan meg motoros buliba
mivan veled jófiju hát nem tudsz aludni ,feküdj vissza ma nem kell kapálni menni ,mert áttérünk a rizstermesztésre .
inkább már le sem fekszem . 6kor indulok
gáz van hidasnémetiben
Mikor lesz már reggel 6?Ja, Szandra nem jöttél a csokiért, hát elvitte a víz :D
Ahogy mondtam mindent elöntött a víz, az egész gyárudvart, meg a környező utcát, óvodát. Most is épp a homokzsákok mellől írok, mert itt vannak a portaajtóban. Cipő,zokniszárítás alap...
mocsár. láp. rothadás. bűz. járvány. Shrektanya.
Csak nehogy utána meg a nagy melegtől legyen ettől nagyobb szarság. Amúgy üdv mindenkinek!
Nekem is feltűnt, hogy már hatodik hó van és még az éven egy normálisat nem motoroztam, mert nem volt még jó idő. És akárhányszor elindultunk, mindig megáztunk. Hát Igazán beüthetne az a 40 fokos sivatagi forróság, amikor a gumi lefolyik a felniről... Tavaly nyáron bekékült a gumim széle utcán, annyira forró volt az aszfalt. Ez valahogy az éven még lemaradt.
Nem vagy egyedül
Mikor lesz már ennek vége?
NYARAT AKAROK! Feeel the sunshine.... lefőni, felfőni, megfőni, lebarnulni, tóra menni.... nemfázni....
Abaújszántó. Laci! Ezért nem tudtál ma Szerencsre menni...
Hali

Pénzhiány miatt nem tudok menni holnap, meg a kipufogóm perpill szét van kapva, átalakítás végett. De a ponyváról gondoskodtam, odaadtam Csekééknek, akik majd stuntolnak.