Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy jó motorom eladó neked...
Nekünk a takta a gázos!
Remélhetőleg megbírják a gátak!
Mert ha nem akkor itt lessz ám csak az igazán nagy pocsó!
Örülj neki, ha sima A lesz A biztonság kedvéért am telefonálj be sztem az okmányirodába, hogy mi újság van, nehogy később baj legyen belőle.
Egy kis helyzetjelentés: megint elvitt minket a víz, átszakadt egy védmű itt nem messze, sok helyen még most is áll a víz magasan, de már apad. Persze, az eső megint elkezdett esni nem rég... úszott pár városrész, de azt hiszem mi még egész jól megúsztuk pár településhez képest.
http://youtu.be/WvdMcWzABDQ

Egy idős nénin viszont nagyon jót nevettem. Elmentem bringával szétnézni a környéken, hogy nem kell-e valahol segíteni, nagyban kerekezek a tengelyig érő vízben erre megkérdezi:
- Katasztrófaturizmus?
- ÁÁÁ nem, csak kijöttem megnézni a... de, az!
Sziasztok! LEnne egy kérdésem rem tudtok segiteni!Most voltma az okmányirodába h leadjam a papirokat a jogsihoz!Amikor végzel ezzela müvelettel kapsz egy papirt amin az adataid vannak illetve a fényképed és h milyen jármüveket vezethetsz majd!Ilyenkor már felszoktál tünteni ezen a lapon h aén AK-ra jogsiztam?mert ha igen akkor nekem elírták........és sima A lesz!
Basszus ilyeneket olvasva olyan ideg jön belém, hogy ölni tudnék.
Uh... mi van itt... éjszaka kb 10perc alatt kiöntött a patak, csomó embert kilakoltattak, a településről se ki se be. Reggel kimentem, de már mindenki feladta. Volt, akinél az ablakon KIfolyt a víz. Csináltunk pár képet, este rakok fel néhányat, de ahhoz képest, hogy mi volt itt...
A szerencsétlen le sem bírta szedni azt a darab lepedőt.
Mostmár holnap estétől tényleg nyarat emlegetnek a "hozzáértők" Nagyon ránk férne már,hogy igazuk legyen.
Legalább az eső elállhatna . Nálunk jobban esik most, mint délután. Holnap nem megyek suliba...
Ez az idő már nem vicc. Miskolcon az Ati melletti felüljárón állt a sor vége mikor odaértem. 2óra 16 perc alatt sikerült kiérnem a 37esre Zsolca után. Lezárás! Hazafelé láttam, hogy a Takta is kilépett. Motorozós időt akarok!
Itt is du.1-től folyamatosan esik,13'c van,csúfra be kellett gyújtani.
Gibárt (is) lezárva.
jajj: gibárti, abaújszántói
Szerencsére én nem Gibárti vagyok, hanem Abaújszántói. Hazaküldtek suliból amúgy (mert Gibárton keresztül kell hazajönnöm). A képeket délután 4-kor csináltam, elmentem haverral szétnézni. Azóta folyamatosan esik...
Hát koma,ti is el vagytok engedve vízügyileg rendesen.
Hát,ez végül is egyrészt arról szólt,hogy az erdészetnek felszabadítsak egy utat,amit alá mosott a víz,a mellette lévő partoldal meg rácsúszott fástul,mindenestül. A másik meg az,hogy jelenidő szerint a földutak használhatatlanok,ez a helyszín meg aszfalt mellett van,úgyhogy tudtam némi fát szedni és elbizniszelni . Hát ebbe piszkított bele az a rendőr,így jártam.
Ez van Gibárton. Még mindig esik...
Mentél haza az árvízi védekezésből és akkor baszott meg a rendőr? Hát a mocskos kurva fajtáját már
Ebből az útfelszabadító akcióból hazafelé menet megb...ott a rendőr. Másfél hónap kihagyás után végre keresnék egy kis pénzt,erre a profit nekik megy. Magyarország...én így szeretlek.
Bele bizony, főleg, hogy van egy kis pénz benzinre és a gépet is összeraktam. Jó lenne karcolni egy értelmes kört.
Én pl a mai napig nedves leszek, ha meglátok egy szép MZ-t