Szegaga,merre vagy? Ha olvasol,bocsi,hogy még csak el sem búcsúztam,dehát eléggé beindulóban voltak már az események,mikor erre jártál. Holnap megyek délelőtt Guriga cimbihez Hídvégardóba,ha csatlakoznál Perkupán,csörögj rám.
Főleg,ha netán megint nem tudok holnap menni. Ezer éve nem láttam időjárást,a szemem meg megint majd kiugrik,nem tom,nem-e vmi időváltozás készül. Bár a múlt heti gyógyszert ma kezdtem el harmadszor szedni,hát így aztán használ is.
ja azt elfelejtettem mondani hogy a dugattyúk és a gyűrűk vadonás újak benne azok még egy centit nem mentek a hengerek tökéletesek a kompresszió szárazon 10.5
lehet előkapom a vén dannóviát aztán blokk csere és már mehet is na de hova forgalmi meg papirok nélkül az meg nem terep motor ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Nálunk ma borult el csúnyán a Bükk fölött,de megúsztuk. A gumidat meg tegnap kitárgyaltuk,(kuka) csakhát tudom meg is kell azt venni.Ne járj aknamezőn míg ez van fenn. Az este a Ducatist leszámítva(de ő nem is jött ki) mind a hárman beb...tunk,pedig nagyon ritkán piálunk,de ez most tényleg ennek a napja volt.
Hát ezt nm mondod komolyan?
Örülök, h nektek is lazulós volt az este ...koncert?
És a gép parkoló üzemmódban van...szal...csere lesz