Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az "ott" lévőkből egyedül én szoktam itt jelen lenni,azt is én mutattam meg,hogy tuják nyomon követni a moto gp-t. Hát,ez van.
Mikor értek ide kb? Perkupa Jön Pali is?
a helyzetet...h te tanítod a fiatalt hol kell fórumozni
Szép estét! Holnap készül valaki valamerre?
Khmmm... Ejnye,ejnye...
Pontosan melyik részét tartod viccesnek?(csakhogy igazán képben legyek)
Szegaga,merre vagy? Ha olvasol,bocsi,hogy még csak el sem búcsúztam,dehát eléggé beindulóban voltak már az események,mikor erre jártál. Holnap megyek délelőtt Guriga cimbihez Hídvégardóba,ha csatlakoznál Perkupán,csörögj rám.

Hát ezt nm mondod komolyan?
de nem itthon reggelizem hanem idegenben úgyhogy semmi nem biztos ha érted
Egészségére az úrnak.
Most néztem át a "törzshelyedre," látom odatalált Borsy haver. Délelőtt érdeklődött. Mondtam is,én vén majom mutassam be,hogy netezzenek a fiatalok?
nem neked hanem magamnak bár holnap után reggelre be van igérve egy kiadós reggeli csak jó is lakjak vele
Már a hírek megelőztek
Örülök, h nektek is lazulós volt az este ...koncert?
És a gép parkoló üzemmódban van...szal...csere lesz
Egy kígyó vagy. Nekem vásárolnád? Jelen helyzetemben?
Főleg,ha netán megint nem tudok holnap menni. Ezer éve nem láttam időjárást,a szemem meg megint majd kiugrik,nem tom,nem-e vmi időváltozás készül. Bár a múlt heti gyógyszert ma kezdtem el harmadszor szedni,hát így aztán használ is.
tesó esküszöm veszek egy guminőt
ja azt elfelejtettem mondani hogy a dugattyúk és a gyűrűk vadonás újak benne azok még egy centit nem mentek a hengerek tökéletesek a kompresszió szárazon 10.5
akko hogy fogom rádsózni jópénzé ?
Van egy fasza Czetkád,üssed!
lehet előkapom a vén dannóviát aztán blokk csere és már mehet is na de hova forgalmi meg papirok nélkül az meg nem terep motor ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Nálunk ma borult el csúnyán a Bükk fölött,de megúsztuk. A gumidat meg tegnap kitárgyaltuk,(kuka) csakhát tudom meg is kell azt venni.Ne járj aknamezőn míg ez van fenn. Az este a Ducatist leszámítva(de ő nem is jött ki) mind a hárman beb...tunk,pedig nagyon ritkán piálunk,de ez most tényleg ennek a napja volt.
hé fiúk lányok ez nem vicces itt mindenki gurulgat meg ezerrel süt a nap én meg még mindig itt görcsölök a gép előtt
de már még olvasni se tudok vagy a hiány az oka? nah majd holnap kiderül ha akkor is zöldségeket olvasok akkor már olvasni nem tudok
Ugyan...dehogy haragszom
aki azt mondja hogy te szánt szándékkal akarsz rosszat másnak az velem is szemben találja magát