Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ha tudtok eladó motort max 600ezerig, akkor szóljatok, köszi!Túrasport sv650 és társai :D
Üdv!
Na üdv innen a szomszédból!
sziasztok!
Jövőhéten felügyelet-vizsgaigazolás-okmányiroda és meg is van a jogsim :D
Utána jöhet a motor, mert a régit eladtam még nyáron...
Na köszönömszépen, nekem is jobban tetszik!
Szia Zoli! Örülök,h. jó a hétvégéd.. én sajna itthon ülök betegen.. meg ismim sem tudott eljönni, egyedül meg áhh.. nem mentem.. így betegen meg főleg.. Pont a Road-ra mentem volna.. de az utolsó pillanatban lemondta remélem jók voltak további szép hétvégét mindenkinek!
Cs mindenki! Ma akarok menni Bodeogkisfalud-Tarcal-Tokaj környékére menni gurulni egyet délután, akinek nincs messze és szívesen jönne, az írjon egy telefonszámot, a többit úgy megbeszéljük!
komám este11 re ért haza a nejem úgyhogy ez van hétfőn várlak szeretettel
csak majd csörgess meg hogy felkeljek mire ide érsz
Helló mindenkinek! Kicsit döcögősen indult a tegnap esti buli,de aztán mire besötétedett,egyre többen jöttek.(motorosok is) Mire a Road lépett fel,már a létszám is és a hangulat is nagyon a helyén volt. Az egyhete itt átzúduló víznek nyomát sem látni benn,mindent frankón helyrehoztak. Sajnálom,hogy senkivel nem találkoztam innen a fórumról,de a fő nap végül is a mai lesz,az idő gyönyörű,akit érdekel és teheti,nézzen ki. Hát nagyjából ennyi. Szép hétvégét mindenkinek!
Srácok van valaki aki jön a motoros oktatásra?
Hát a nagy semmi kb az van. Nem motoroztam egy hete, egész héten pesten voltam ügyeket intézni, ja meg egyszer haza is jöttem itthon is ügyet intézni. Úgyhogy a tököm kivan, de nem baj, csinálunk jó hétvégét aztán ok lesz a dolog. Kéne menni holnap valami jóféle kört. Lehet megint elnézünk Bodrogkisfalud-Tarcal-Tokaj környékére, jókat csapattunk arrafelé nemrég. De most megyek, elteszem magam holnapra. Jó8 neked is
na tesókám emmá valami mizu mesélj?
Én vagyok.
van még itt valaki?
Fecó, láttalak ma Miskolcon, tapolcai elágnál csorogtál 11:30kor kb... Télleg zsir lett az uj fényezés! Sokkal jobb élöben mint képen! Igy aztmondom h tényleg jobb a zöld szin..
Mielőbbi gyógyulást a lovasnak.
Szegény motort sok munkával jó nehezen kezelhetővé tették aztán meg elesnek vele.
Na megint egy kolléga,megint egy vas....
http://www.boon.hu/hirek/BORSO...
jóestét mindenkinek
ha valakit érdekel holnapra van két Last Minute hely tréningre.
Szerintem a ZXR miatt nem kell aggódnod,nagyon pang a piac,ez az árvízi helyzet meg csak még jobban betett neki. Ezekre a motorokra már nemigen van egy komoly kereslet,annak a gazdája meg sztem örül,hogy valami perspektíva mégis csak akadt. Mert azért potyára fizetni ezt a sok szart(kötelező,stb) senki nem szereti.
lassan elteszem magam holnapra hátha este össze futunk ha megyek csörgök előtte jó éjt szép álmokat
nyugi ebben is hasonlítunk egymásra én sem vagyok az a türelmes ember ilyen szempontból csak ugye a négyütemhez nem értek így nem csinálhatom magam rá vagyok másra szorúlva ha rajtam múlt volna a tavaji szezont sem a partvonalról nézem végig
Én meg elkalandoztam addig haszonjármű birodalomba. Az a "jó kéz" egy hülye fejjel volt összekapcsolva,mikor múltkorában azt a becsiszolós baromságot összehozta,mert hát az eredmény magáért beszél. Dehát a türelem nem az erősségem és ezen már nem tudok változtatni.
bocs tesó szét ment a netem
azt meghiszem jó kéz alatt jól műxik a vas
A koncertek este 9-kor kezdődnek,ha van egy járható út gyertek ki. Én ma komoly "csodát" tettem a kék motorral. Sikerült úgy belőni a beállításait,hogy úgy megy,nem ismerek rá. Ilyet még a piroson sem nagyon éreztem.