Szia Zoli! Örülök,h. jó a hétvégéd.. én sajna itthon ülök betegen.. meg ismim sem tudott eljönni, egyedül meg áhh.. nem mentem.. így betegen meg főleg.. Pont a Road-ra mentem volna.. de az utolsó pillanatban lemondta remélem jók voltak további szép hétvégét mindenkinek!
Cs mindenki! Ma akarok menni Bodeogkisfalud-Tarcal-Tokaj környékére menni gurulni egyet délután, akinek nincs messze és szívesen jönne, az írjon egy telefonszámot, a többit úgy megbeszéljük!
Helló mindenkinek! Kicsit döcögősen indult a tegnap esti buli,de aztán mire besötétedett,egyre többen jöttek.(motorosok is) Mire a Road lépett fel,már a létszám is és a hangulat is nagyon a helyén volt. Az egyhete itt átzúduló víznek nyomát sem látni benn,mindent frankón helyrehoztak. Sajnálom,hogy senkivel nem találkoztam innen a fórumról,de a fő nap végül is a mai lesz,az idő gyönyörű,akit érdekel és teheti,nézzen ki. Hát nagyjából ennyi. Szép hétvégét mindenkinek!
Hát a nagy semmi kb az van. Nem motoroztam egy hete, egész héten pesten voltam ügyeket intézni, ja meg egyszer haza is jöttem itthon is ügyet intézni. Úgyhogy a tököm kivan, de nem baj, csinálunk jó hétvégét aztán ok lesz a dolog. Kéne menni holnap valami jóféle kört. Lehet megint elnézünk Bodrogkisfalud-Tarcal-Tokaj környékére, jókat csapattunk arrafelé nemrég. De most megyek, elteszem magam holnapra. Jó8 neked is
Fecó, láttalak ma Miskolcon, tapolcai elágnál csorogtál 11:30kor kb... Télleg zsir lett az uj fényezés! Sokkal jobb élöben mint képen! Igy aztmondom h tényleg jobb a zöld szin..
Szerintem a ZXR miatt nem kell aggódnod,nagyon pang a piac,ez az árvízi helyzet meg csak még jobban betett neki. Ezekre a motorokra már nemigen van egy komoly kereslet,annak a gazdája meg sztem örül,hogy valami perspektíva mégis csak akadt. Mert azért potyára fizetni ezt a sok szart(kötelező,stb) senki nem szereti.
nyugi ebben is hasonlítunk egymásra én sem vagyok az a türelmes ember ilyen szempontból csak ugye a négyütemhez nem értek így nem csinálhatom magam rá vagyok másra szorúlva ha rajtam múlt volna a tavaji szezont sem a partvonalról nézem végig
Én meg elkalandoztam addig haszonjármű birodalomba. Az a "jó kéz" egy hülye fejjel volt összekapcsolva,mikor múltkorában azt a becsiszolós baromságot összehozta,mert hát az eredmény magáért beszél. Dehát a türelem nem az erősségem és ezen már nem tudok változtatni.
A koncertek este 9-kor kezdődnek,ha van egy járható út gyertek ki. Én ma komoly "csodát" tettem a kék motorral. Sikerült úgy belőni a beállításait,hogy úgy megy,nem ismerek rá. Ilyet még a piroson sem nagyon éreztem.
Jövőhéten felügyelet-vizsgaigazolás-okmányiroda és meg is van a jogsim :D
Utána jöhet a motor, mert a régit eladtam még nyáron...
csak majd csörgess meg hogy felkeljek mire ide érsz
Szegény motort sok munkával jó nehezen kezelhetővé tették aztán meg elesnek vele.
http://www.boon.hu/hirek/BORSO...
azt meghiszem jó kéz alatt jól műxik a vas