Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Eweline! Remélem,meggyógyultál a hétvégén,ha már bulizni nem tudtál jönni a kórság miatt.
Sziasztok! Bocsi Guriga,h. tegnap leléptem.. de nem volt senki de ezek szerint te voltál
Csak remélni merem hogy a jobbkanyar már jobban megy mint a linkelés.
Drága Elissa! Kicsit benézted a dátumot,én még itt a pénteki nap történéseit ecseteltem,azóta,hogy találkoztunk,most vagyok fent először. Hogy is gondolhatsz olyat,hogy nem említeném meg a találkozásunkat. Nagyon is örülök,hogy összefutottunk és a többieknek is az volt a véleménye,hogy tök aranyos,normális csajszi vagy.
szia ...
Tudnál mondani Nekem pár infót , arról a Husqvarna H5-ről amit cserélni akartak veled? ? ?
állítólag nagyon gatya a gép , de semmi konkrétumot nem tudok róla , és Te állítólag láttad...

kösz ...
mi akar ez lenni ?
ha nem ment el akkor nem tudom ,hogy küldjem el .a képen egy motorostalálkozó lenne Bős térségében.
Senkivel?
Ő nem, de én igen. Helyzet?
itt vagy még?
Na léptem.. sziasztok
Szép estét!
halihó szép estét mindenkinek
Most lépek, elteszem magam holnapra, mert reggel 6-tól meló.
Köszi az ajánlatokat, ha tudtok valami jót ajánlani,akkor a zszagyi kukac free mail pont hu-ra küldhettek.
Mégegyszer köszi mindent, további szép estét nektek!
Zsolti
Ja, tényleg, már láttam az adatlapodon.
Egyébként kb 600ccm körül bármilyen sportmotor jöhet...
Csupasz szegény mert tavaly nyáron kiszaladt elém egy buzi nyuszi. Adatlapomon meg tudod nézni milyen volt a bukás előtt és a bukás utáni nap.
istifi, tetszik az er6,csak kb összesen van rá 600-am, de tényleg gyönyörű.
1998-as 450E.
Na a végén még lesz üzlet
Bár kissé csupasz, meg sebes ;)
Nekem tetszik, mennyi pénz és mikori?
Bár nem SV de ehhez mit szólsz esetleg?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-6_f-3727701
aZ ENYÉM ELADÓ...))
A nyék-rock fesztiválon fellépnek (jun 19 ?)