a gond az hogy a nejem dolgozik este6 ig most hogy volt ez a sok eső megy a permetezés és ht próbálják két zuhi közt megoldani meg ráismételnek ha rájön szóval nem tudom mikor ér haza este meg hova induljak el ebbe az időben azt sem tudom merre járható már az út de ha megoldható akkor megyünk megigérem
Ha másképp nem megy,vidd el onnan. Én is ugyanezt szopom a Kadettommal. A szomszédnak adtam a lecserélt tetőm cserepeinek nagy részét, hogy ő meg kicseréli a motort az autóban. Ott van minden,több,mint egy éve,neki is állt már,de hogy ennek az istennek az idejében kész lesz-e,hát nem tudom.
hallod tesó esélytelen kurva áradás miatt szombat vasárnap bevethetőnek kell lenni tehát: itthon vagyok de nem mehetek sehova mert ha van valami 5perc alatt bevethetőnek kell lennem
ez azt jelenti hogy szombat reggel 7től hétfő reggel 7ig le se szakad a mentős cullang még itthonsem rólam mert ha mennikell akkor már nix idő átöltözni
ez van tesó én már pedig az asszonypajti is jött volna mondtamneki hogy majd elbeszélgetnek a te nejeddel
basszus hallod meg esz az ideg vagy kardomba dőlök ha most sem igyekszik a sógor ösze fele rakni a vasamat ha elúszik a zxr én nem tudom mit teszek vele de nem lessz benne köszönet az tuti
Ez nem egy álom. Így fog történni. Arról volt szó,hogy felcseréltem a gyűrűket,de nem így volt.Ezen ugyanis van egy féloldalas stift,és egy olyan,amire rázár a gyűrű. Mivel nem lett felcserélve,(ami bizonyítható,mert az alsó gyűrűre rágyűrődött a dugó)ki lesz cserélve.
tesó én sajnálom a legjobban hogy ez történt hidd el nem olvastam vissza de biztos vagyok benne hogy az volt a baj én is ilyen cipőben jártam a cz vel csak ott túlmérete gyűrűt kaptam és nem a síkból hanem hogy össze érjen kellett kireszelni na az nem kis meló és perszehogy nem zár redesen mert ugye ováliis lessz a gyűrű és vagy 5 garnitúrát törtem szarrá mire rájöttem mi a baj
Így alakult. Hagyni kellett volna a picsába,visszaküldeni, adjanak helyette normális gyűrűt. Most az lett. Ma visszaküldtem,kapom a másik szettet. (dugót is)
Hali!
Eddig nagyon nem kötözködtek, de jönnek hírek hogy ennek vagy annak belekötöttek, van akit meg is bírságoltak emiatt a rendőrök.
A pontos előírást idézni hirtelen nem tudom, de elő lehet keríteni. Szóval a lényeg hogy a jármű középvonalától jobbra nem térhet el a rendszámtábla középvonala (jobbra nem lehet kitenni), balra pedig a legszélső ponthoz képest nem lóghat jobban ki (balra szabályosan lásd épített chopik) kitehető a rendszám. A rendszám a függőlegeshez képest maximum 30 fokos szöget zárhat be ha az alja hátrébb van mint a teteje és jóval kisebbet ha a hátulja van előrébb mint az eleje (pontos értéket meg nem mondom)
A felfogatása történhet a tábla átfúrásával és szegecseléssel vagy csavarozással amennyiben nem a fekete számokon megy keresztül a furat, plusz a csavar vagy a szegecs fejét az adott mező színének megfelelően (értelemszerűen a fehér mezőben fehér, a kékben ha érinti kék) lefestik vagy műanyag sapkával színezik.
Láthatóságára is megvannak a kitételek, éjszaka megvilágítottnak kell lennie és tán 30m-ről olvashatónak a saját fényforrása által biztosított fénynél, ami csak fehér lehet.
Nagy vonalakban ennyi, ha a pontosra vagy kíváncsi valami NKH rendelet tartalmazza és nem egyszerű szövegzéssel elfoglal vagy egy A4-es oldalt.
KPM-en ismerik is többnyire és ha belekötnek elmeszelhetnek miatta a vizsgán. A rendőrök a nagy ojjektív felelősködés miatt ha kiadják nekik fogják figyelni, az biztos hogy az ülés alá szerelt majdnem vízszintes táblákért büntetni fognak, ilyenekről/ilyenektől hallottam én is hogy kaptak büntit.
Írok én, csak hát még Europass önéletrajz meg szakmai gyakorlati beszámoló meg gyakorlati napló A tököm ki van, de nem baj, kibaszok vele, megcsinálok mindent ma este
helo, remélem nem zavarok:) eladó yamaha dt 125 r. Bővebb info, email/msn. nézzétek meg az eladó holmiknál. Ha komolyan érdekel biztosan meg tudunk egyezni!
Valahogy így tudom én is, a jogszabály szövege szerint a rendszámot a motor hátulján, jól látható helyen kell elhelyezni. És ennyi... a szögéről meg a helyéről szó nincs.
figyi a haverom ducati-ján pl két 8-as csavarral van csak felrögzítve a tábla sőtt maga a tábla is át van fúrva szóvel közlekedik vele és még nem kötöttek bele csak jól látható legyen ,meg legyen világítva ja és hogy le lehessen olvasni normálisan a betűket és a számokat zsóval ne e nulla közepébe tedd a csavart és akkor nem lessz gond nem nézik nyolcasnak
ez azt jelenti hogy szombat reggel 7től hétfő reggel 7ig le se szakad a mentős cullang még itthonsem rólam mert ha mennikell akkor már nix idő átöltözni
ez van tesó én már pedig az asszonypajti is jött volna mondtamneki hogy majd elbeszélgetnek a te nejeddel
asszony pajti merre csak nem ma is dolgozik?
az tud olyat csinálni hogy befeszít és akkor törik minden
Eddig nagyon nem kötözködtek, de jönnek hírek hogy ennek vagy annak belekötöttek, van akit meg is bírságoltak emiatt a rendőrök.
A pontos előírást idézni hirtelen nem tudom, de elő lehet keríteni. Szóval a lényeg hogy a jármű középvonalától jobbra nem térhet el a rendszámtábla középvonala (jobbra nem lehet kitenni), balra pedig a legszélső ponthoz képest nem lóghat jobban ki (balra szabályosan lásd épített chopik) kitehető a rendszám. A rendszám a függőlegeshez képest maximum 30 fokos szöget zárhat be ha az alja hátrébb van mint a teteje és jóval kisebbet ha a hátulja van előrébb mint az eleje (pontos értéket meg nem mondom)
A felfogatása történhet a tábla átfúrásával és szegecseléssel vagy csavarozással amennyiben nem a fekete számokon megy keresztül a furat, plusz a csavar vagy a szegecs fejét az adott mező színének megfelelően (értelemszerűen a fehér mezőben fehér, a kékben ha érinti kék) lefestik vagy műanyag sapkával színezik.
Láthatóságára is megvannak a kitételek, éjszaka megvilágítottnak kell lennie és tán 30m-ről olvashatónak a saját fényforrása által biztosított fénynél, ami csak fehér lehet.
Nagy vonalakban ennyi, ha a pontosra vagy kíváncsi valami NKH rendelet tartalmazza és nem egyszerű szövegzéssel elfoglal vagy egy A4-es oldalt.
KPM-en ismerik is többnyire és ha belekötnek elmeszelhetnek miatta a vizsgán. A rendőrök a nagy ojjektív felelősködés miatt ha kiadják nekik fogják figyelni, az biztos hogy az ülés alá szerelt majdnem vízszintes táblákért büntetni fognak, ilyenekről/ilyenektől hallottam én is hogy kaptak büntit.