Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem néztem, nem szoktam. Emberek roppant faszságokat magyaráznak, nekem nem adja. 2-szer láttam még eddig, egyszer sem nevettem, az óta nem is nézem.
Na. Este óta semmi. Remélem nem elúsztatok
Akit érdekelnek a hétvégi koncertek,megnyugodhat,nem maradnak el!
Túl sok dolgot én sem kaptam tőlük,de anyám már több,mint tíz éve halt meg,fater meg bárkinek hamarabb segített,mint a fiainak,aztán tavaly ő is meghalt és innentől nincs kire mutogatni,ha nem úgy megy a szekér,ahogy szeretném. (amúgy meg anyám sokkal többet segített a kevesebből)
Jó volt!
Az igazság az, hogy nagyon odaadóak a szüleim. Mindkettőnek nagyon nehéz gyerek kora volt, faterom egy szatyorral ment el otthonról végleg, segítségük semmi, körömszakadtukból építették fel azt, amiben most élünk. És mivel nekik semmijük nem volt, ezért igyekeznek nekünk mindent megadni, még ha ez lemondással is járt. Nagyon hálás vagyok nekik ezért.
Mit kellett volna látni benne?
Befektetett munka és pénz nélkül nem lehet érvényesülni,ha csak valaki nem lökdösi az embert hátulról. Szerintem te faterod is csak akkor fog neked segíteni az érvényesülésben,ha látja,hogy ne adj isten komoly bajban vagy. Mert aki saját erőből ért el valamit,az él teljes életet még annak minden nehézségével is. És ki ne tudná ezt jobban,mint ő.
Nem nézitek a showder klubot?
Ezt a te szádból elhiszem Faterom is így van kb, 94től vállalkozó, aztán kft. Ő sem tudná elviselni, ha megmondanák mit csináljon, de az a szorgalom és veríték, amit a munkába feketett, hát az nem semmi.
A pénz sok emberből kihozza a legrosszabbat,ha több van mint kéne. (nem tapasztalatból mondom)Igazat megvallva én is voltam vagy10 éve közmunkás,először hülyén éreztem magam(később is,mert tudtam, hogy nem ez az a hely,ahol sok időt szeretnék tölteni) de ráraktak egy kistrakira,aztán mivel nem a falu értelmisége melózott ott éppen, a végén már ilyen csopi h. féle lettem. Az volt az utolsó olyan hely,ahol vki megmondta,mit csináljak. Ha nincs,aki rátegyen egy sima pályára,keresgélhetsz egy ideig,mire megtalálod a helyed a világban.
Hát kituggya, majd meglátom mit dob a gép. Mehetek akár önkormányzathoz is, de meglátjuk. Nem akarok azért kő gazdag lenni, mert nem vágyom nagyra, de szeretnék elfogadhatóan élni.
Láttam itt nyelveket többet is,de ez nekem leginkább kínai Most be ne rágjál,mikor én végeztem,a sztárszakma az autószerelő volt,most meg fingom nincs,mit mondjak a fiamnak,ha nekem szegezi a kérdést,fater,mi a gyászt kezdjek az életemmel. Mindenesetre a te felsorolásod jól hangzott,biztos nem az önkormányzatot erősíted majd a megszerzett tudásoddal.
Azt hiszem feltűnt,hogy nem egy Kovács,vagy egy Kiss névvel rendelkezem. Mindehhez képest valahol az Osztrák határ mellett van egy névrokonom,a myvipen mutatták hát csak lestem. És az is motoros! Hát csak a topikodra reagálva jutott eszembe, biztos felkapná rá valaki a fejét. Vitka,azt hiszem feltűnt,ez nem a te válaszod,elb.tam kicsit.
Egy hónap múlva lesz meg kb a Nemzetközi Gazdálkodás BA diplomám, EU-menedzsment és kommunikáció szakon. Felvételizek most, így várhatóan 2 év múlva Nemzetközi Gazdaság és Gazdaságtan Msc, szal mesterszak. Nemtom a bolognai rendszert mennyire vágod... a lényeg, hogy lesz egy elég jó nemzetközis gazdász diplomám egy felsőfokú üzleti angol és egy középfokú üzleti francia nyelvvizsgával, ha addig meg nem tanulok még valamit. Ezzel azért remélem, hogy nem minimálbérért fognak 4 órában foglalkoztatni.
pill zuhany meg vacsi és vagyok
"Milyen lesz a fizetésem" Milyen lesz a végzettséged?
érdekel mond de gyorsám de hirtelen
Egyedül nem volna kicsit unalmas fórumozgatni? Bár erre is van egy érdekesség,ha érdekel,kérdezz.
értem hát akkor sok szerencsét hozzá és remélem hogy összejön minnél előbb
Triumph Daytona 675-re, nagy álmom az a gép. Jól néz ki, 3 henger, megy mint az állat, különleges a hangja, egy nagyon egyedi és karakteres motor, ezzel együtt vérbeli szupersport gép. Ha ez nagyon nem jön össze, akkor 2009es ZX6. Persze ezek csak álmok, meglátjuk a végzettségemmel milyen lesz a fizetésem.
már csak az a kérdés fog e velem szemben jönni a megyében még egy olyan mint az enyimé ? kiváncsi vagyok van e még valakinek ilyenje kéne nyitni egy fórum témát hátha benézne valaki de ez csak egy gondolat
tesókám keresek én rá neked vevőt ha okoskodik beoltom (meg le) és már viszi is 350 ért
Úgy letörték az árakat,hogy beszarás. Egy éve 300 alatt ilyen motort nem láttam hirdetve. Gondolván mivel ez az idom nélküli változat,20-30-cal alámegyek,biztos elmegy. Ehhez képest rendes idomos RGV 230-ért megy és ugyanez a motor tavaly 320 volt. Hát akkor magyarán már mi a f@szt kérjek érte? Vagy fizessek vkinek,hogy vigye el a nyakamról? Marad itt,ha megszorulok eltolom 200-ért. (de ilyen inkább ne legyen)