Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azzal se mennék menni, túl nagy túl nehéz én meg túl pici vagyok
Én ki merném próbálni, nem kell annak rögtön koppgázt húzni Ott van pl adry 12ese is beígérve, na arra kíváncsi leszek... tuti remegve fogok róla leszállni.
sztem én is, kiszállna alólam. Kíínálgatták, de nem merném kipróbálni
Az Accorddal jól jártál volna, japán gépben mi még nem csalódtunk. Van egy autószerelő ismerősünk, aki elég nagy szaki és sok autó megfordul a keze alatt, ráadásul jó barát. Tőle kapjuk mindig a drótot, hogy mit kell és mit nem venni. A japán gépekre azt mondta, hogy nincs velük baj, de a franciákat halálba fikázza, meg néhány német típust is.
Tavasszal be akartam számíttatni egy Accordba, egy százassal kevesebbe számolta volna csak be a tag,mint amit én szerettem volna.Nem jöttem volna jól ki,a hitel miatt17 eft maradt volna csak,az meg lóf...Azután még kétszer ment le a Honda ára 1-1 százassal. A hülye fószer kicsit engedékenyebb,simán megegyezhettünk volna. Hát,ez van.
Jóvan semmi, csak hülyéskedtem.
Na erre mondok valamit: Toyota. Volt otthon 4, azóta már csak 3, de egyikkel sem volt soha baj. Kopó alkatrészek persze, ami kellett, de a régi Hiace most már 600 000 km körül jár, a platós a 300at karcolja alulról, az új Hiace pedig 370 környékén van. 2 hét állás -16 fokban izzítás hosszan, teker és laklaklaklaklaklaklaklaklak. Igaz, hogy csak 2500as szívó dízel, de a platóssal a rövid áttétel miatt egyszer megszopttam egy Opel Astrát Igaz, csak 110ig.
Nekem meg az RG500 nagy álmom,immár 20 éve. Tudni kell elengedni. Sőt mitöbb,eladták a ZXR-t is,amivel már szemeztem egy ideje. 3kilóért,annyit már valahogy én is összekapartam volna.
mi? mert?
Részben ezért is akarok megszabadulni a hatostól. Nem való ez a 206 kilós gép az én 48 kilómnak.
Több megy rá? 3 éve vettem egy Vento-t 730e. Azóta havi 18700,meg kb. még 600. A kurva anyját is kicseréltem már(bocs a durvaságért,de agyamra megy már ez a szar) És ezzel csak megyek. Örömöt nem okoz. Szóval érted?A piros motoron nekem is görgőzött felső szárak vannak,azt sem lehet százasra beállítani,de nekem már van másik telóm.Csak időm nincs rá.
Kisfiam azt hiszem komolyan el kell beszélgetnünk most már.
zoli a vázzal nem lehet baj szerintem mondom ezt a villanyakon lévő cső tekeredését mondták ha váz akkor már nem is tudom mi lessz
imádom ezt a motort de több megy rá mint élvezetet okoz
Jónak jó, attól függ mennyi pénzed van. Ha sok, az újat vedd, ha nincs sok, akkor a használtat. Rám az utóbbi lesz igaz.
Kicsit szétnézek másfelé és már nem is tudom követni az eseményeket. A váz témát rövid úton ki lehet deríteni. Akinek van hozzá szeme,szemből belenéz,ha tényleg komoly gáz van az látszik.Ami nem mutat a párhuzamban különösebb eltérést,annak máshol kell keresni az okát. De pld. ha hátul kocka elöl meg hegyes gumid van,az is egy halálfélelem.
Vitka! Ma kaptam e-mailt hogy va naz enyémre tárcsa párban újonnan 65 ropi lenne! Szerintem az szódával elmegy ahozképest hogy bontóban 35 párban. Szerintetek?
épp ez az az egyenesfutással semmi gond csak a jobbos kanyart nem szereti
állítólag akit eddig megkérdeztem azt mondták hogy a villanyakalsó amin van a cső na az a cső van megtekeredve
mondjuk annyit észleltem hogy hiába rakom egyenesbe az első futóművet a hátsóval amig nincs meghúzva a csavar addig jó amint meghúzom a szártókat máris eltekeredik minimálisat de elemgy
Én is erre gondoltam elsőnek! Vagy a futóművel van valami gond!
enyém szárazon 167 kilo
Ne legyen igazam, de ha az egyik oldalra jobban fordul, mint a másikra, esetleg egyenesben elengedett kormánnyal húz oldalra, akkor el van tekeredve a váz.
olvastam én is hogy kanyarban gyengélkedik a busa. Hát elhiszem de elfogadnék egyet egy évre! Amugy én úgy lobognék rajta mint a győzelmi zászló.
zoli figyi az enyémen hátul130 as guma van 235kg ezt nem lehet bármilyen sebességgel beleengedni a kanyarba hihetetlen kezes egyébként de valamiért jobbos kanyarban balra tör kifelé az eleje mikor először engedtem bele kicsit jobban egy jobbosba nagy meglepetés és a záróizmok összehúzása volt mert a ülső íven meg beton korlát éppen csak el tudtam mellette menni és nem bírok rájönni mi lehet az oka
Totál egyetértek. Mint az SM-es témánál mondtam, az agilis gépeket szeretem. Az én gépem szárazon 159 kg, szóval nem egy bálna, de érezni is. Kis könnyű, ezért gondolom, hogy elég szar lehet egy 2 mázsa feletti géppel birkózni. Stabilnak stabil nem mondom, de a pehelysúlyomhoz nekem sem való egy tankhajó. Ezért nem lesz soha 600nál nagyobb gépem, talán egy ezres V2 a könnyeb fajtából.
A komám tavaly vett egyet,(130kilós srác) két hetet volt itthon,(Angliában él)és az első dicsekvések után kiderült,ő sem szereti,mert iszonyat nehéz. Azt az erőt kihasználni közúton képtelenség,kanyarogni sem egy nagy élmény vele. Nemrég adta el, R1-et vett helyette és azt már szereti,pedig az is brutális egy gép.