én egy szót nem szóltam az előző tulajnak mert benne van az adásvételiben hogy semmiféle felelősséget nem vállal. használt cucc. rizikó benne van. kész. én most mindent kicseréltem igen fasza. lehet sose megy szét. de lehet egy fél óra mulva atomjaira hullik az EGÉSZ A GECIBE
Mint a srác a 125ös XT-vel. Tolta fel magáról a stuntolós videókat, dicsekedett h egy szezonban 6 hátsó gumit füstöl el, stoppie, egykerék minden ment, persze mindenről videó. Egyszer annyit kerekezett, hogy besült a gép, hengert kellett cserélnie... mákja volt, hogy garanciában megcsinálták. Aztán mikor eladó sorba került a kis XT, letörölte az összes videóját még a gyanús képeit és feltette az XT-t gondolom olyan szöveggel, hogy nem dohányzó hölgy tulajdonostól, még bejáratósan, garázsban tartott még a nap se sütötte, 2000 felé soha nem pörgettem, megkímélt gyári állapot, családi okok miatt eladó.
Ez legalább az ő hülyeségének köszönhető volt. A kék motorral voltam úgy,hogy megvettem,rendbevágtam kívülről, cseréltem egy hengert,párszor elmentünk motorozni,kipurcant a másik henger is. Hát így add el. Most,hogy meg lett csinálva a két henger,annyit sem kapok amiért vettem+a hengerek. Ja,és csak cserélne mindenki,mert pénz az nincs ebben a kurva országban.
Mikor Zoliék hozták nekem nyáron Pestről a kawát, mondta hogy a max amennyivel jöttek, 95km/h volt. Mert hogy a bajok mindig ilyenkor jönnek, és nem akarta, hogy összetörje még mielőtt ideér.
Na, akkor úgy jártál, mint Mr. Yamaha. Adta volna el az RS-ét délután, délelőtt kiment még egy körre és 130cal kifogta az árkot... hát nem adta el aznap az Rs-t.
minden héten van 1 ember akinek nagyon kell és jövőhéten jön érte. aztán eljön a jövőhét és semmi
Úgy volt hogy a héten 2en is jönnek ! de 1sem jött
na meg most a héten hivott egy pali aki majd ha hazajön ausztriából, (mert ott él ! ! ) akkor eljön érte, de akkor már el is viszi mert nem akar kétszer kocsikázni
na ez remélem bejön, mert ekkorát kamuzni már nagy pofátlanság
én meg már anyira babonás vagyok hogy mióta van pár érdeklődő ~3 hete rá sem ültem mert parázok nehogy valami baja legyen.
májusban amikor el akartam adni , meg volt beszélve egy pontos idő pont , le volt zsirozva hogy tutira jönnek . előtte való este elmentem búcsúkörre koszt kifingott a hajtókar
úgyhogy most nem lesz búcsúkör. vigyék a gecibe ezt a kotvány szart
Egyszerre csak egy dologra tudok koncentrálni.Írtam,hogy időmérőt nézek.Most,hogy a Királyi tv nem közvetíti,itt a neten.Stoner nagyon erős. Asszony,barátnő,vagy csak a fénykép kedvéért ült mögéd a hölgy?
Jófej nem?
minden héten van 1 ember akinek nagyon kell és jövőhéten jön érte. aztán eljön a jövőhét és semmi
Úgy volt hogy a héten 2en is jönnek ! de 1sem jött
na meg most a héten hivott egy pali aki majd ha hazajön ausztriából, (mert ott él ! ! ) akkor eljön érte, de akkor már el is viszi mert nem akar kétszer kocsikázni
na ez remélem bejön, mert ekkorát kamuzni már nagy pofátlanság
én meg már anyira babonás vagyok hogy mióta van pár érdeklődő ~3 hete rá sem ültem mert parázok nehogy valami baja legyen.
májusban amikor el akartam adni , meg volt beszélve egy pontos idő pont , le volt zsirozva hogy tutira jönnek . előtte való este elmentem búcsúkörre koszt kifingott a hajtókar
úgyhogy most nem lesz búcsúkör. vigyék a gecibe ezt a kotvány szart
Addig is csopperezek