Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nemtuti ból az M kimaradt bocsi
ja igen nem okoskodni akartam csak próbálok rájönni ha óra szerint egyenes a tárcsa akkor netuti hogy az a baj bocs ha mégis okoskodásnak tűnik
tuti hogy a tárcsa ráz? nem lehet a guma szálszakadásos? ha óra szerint jó akkor jó vagy a felnidet vidd el kicentíroztatni nem biztos hogy rögtön tárcsa kell
Tépném én, azzal nincs baj, csak a megállással. Odaadtam egy überszaki ismerősnek a téktárcsáimat. Külön kiórázta a belső és a kopó részt, kicentírozta, óra szerint olyan egyenesnek kéne lennie, mint még soha. Kész, tárcsa fel, próbakor, 180nál azt hittem kiesik a kezemből a kormány, úgy ráz. Szóval most mehet az összes fényezésre félretett pénzem fáktárcsára. Faszkivan, de nagyon.
már megint sehol senki hahó mindenki tépi a szarvát?
Jelen pillanatban semmi. Nem rég adtam el. XR 600 volt. Most akarok venni valamit.
milyen motorod van?
Köszi a válaszokat! Meg akarok nézni minél több boltot, nem az elsőnél veszem meg a cuccokat. Láttam az akciókat. Tényleg jó áron vannak a kabátok. Igazából én Nyíregyháza mellett lakom, de Miskolcon fogok vásárolni.

Breki_XT hogy változtattál nevet?
motorra sose vót ződkártya he
És ha már a suzukiban vagy akkor az RMC-t se hagyd ki... én mikor vettem a cuccaimat a városban bejártam minden boltot!
Szia!
Esetlg ha ott nem találsz neked valót nézz be a suzukiba is, ott is volt nemrég elég sok cucc jó áron.
A Kawa szalon egy nagyon igényes üzlet, csak tátottam a szám, mikor bementem. Nem gondoltam volna, hogy a cementgyár tövében ilyen boltot találni Miskolcon.

Egy idősebb hölgy volt épp az eladó, nyilván nem áll neki otthon 1KX, egy Ninja és egy Z1000, de segítőkész.
Dzsekikből elég komoly akciók vannak, Berik és Arlen cordura kabáto k 20-tól már vannak.
Sziasztok!
Egyik haverom ajánlotta a miskolci kawa szalont. Mostanában akarok venni kabátot, kesztyűt ezt-azt. Tudtok valami infot mondani a szalonról? Mennyire segítőkészek? Volt már olyan hogy bementem egy motoros boltba aztán kérdeztem az eladó sráctól valamit, és csak nézett mint hal a szatyorban. Ennél rosszabb nincs amikor olyan embert raknak egy motoros boltba akinek fingja sincs miről van szó.
Jó reggelt Borsod!Bocsi csak éjszakás(is) voltam és most ébredtem.Szóval a TB is ad ki egy egézségügyi kártyát (nemzetközit) ami alapján bárhol külföldön jár az ingyenes orvosi ellátás!
Van, csak csendesen!
jóreggelt hát akár reggel akár este jövök nix itt senki?
wow; most nézem h lehetőség van nicknév módosításra :) iceman91 a múlté
a zöld nagy lap amit a biztosító minden negyedévben küld ami a motor és a rider külfödi biztonságátz "garantálja"
az istenit mindenki itt motorozik el mellettem na valamikor tessék engem is meglátogatni motorral legalább te rgv mi örgek tartsunk öszze
Hát a kis zöld kártya nekem csak autónál van, a katalizátor miatt
Ilyenkor kell maximálisan észnél lenni és idegen útvonalon, főleg ennyien nem veretni. Én is azt hittem, hogy ismerem a Bükköt...
Nem néztem, hogy mi az a kis zöld kártya, csak azt, hogy van Szóval én rendben leszek külföldön, de a motort nemtom, meg én sem értem milyen zöld nemzetközi kártyáról van szó.
Én is ha megyek,inkább Aggtelek,Domica,meg ezek után a hegyek. Ez a túra meg hosszú is volt,nem is összeszokott csapat,meg voltunk vagy 16-an,ez már kicsit sok volt.
Nemértem melyik zöld kártyáról beszéltek, vagy egy nemzetközi biztosítás, amit lehet kérni a biztosítónál, ha külföldre mész, de az egy nagy lap, meg van egy másik kis zöld lap, ami a zöldkártya, vagyis a környezetvédelmi igazoló lap, ami már nincs, nekem meg nem is volt. Meg van egy harmadik a forgalmi
Ha jól emléxem, nekem van olyan kis zöld kártyám a forgalmiban, tehát még azzal sem lehetett volna gond. Plusz minden irat... így csak nem lesz gond, bár nem sokat motorozok a határon túl.