Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó jó fasza

kicsi ellentmondást érzek benne a sor végén ott van a drz 400 ami (jó kis motor ne értsék félre a drz tulajok ) nehezebb és gyengébb mint a KTM 625 SC vagy a 660 SMC amivel sm-vb-ken is indulnak! és a széria állapotban is a legkönnyebb és legerősebb még nem üzemórás supermotok! ! !

meg irtad hogy a te izlésednek túl nagya ktm lc4es sorozata. nekem meg egy ilyen hülye berögződés hogy 600 alatt nem jó a sportmotor pedig 400asom még nem is volt ( csak sor4es nakdekkel mentem párszor)

ja busa nekem sem kéne mert ocsmány

R1 na az kéne

de CBR 900 inkább
Na végre lehet valakivel normálisan vitatkozni Soha nem volt supermotom, ezért nem is nagyon okoskodok, de kb tudom mi az az sm és h nekem mit jelent pontosan, azokat a gépeket, amivel bajnokságokban is mennek SM kupa néven, pl a Husaberg FS sorozat, Husqvarna SMR-ek, a KTM Supermoto-i, bár az SMR kivételével a többi az én ízlésemnek túl nagy, aztán SXV, épített RMZ, DRZ és a többi sorban, biztos kimaradt pár.

És jaja jól tudod az SXVvel nyertek VB-t, mert gecire erős és a váza is marha jó. A lényeg lényege, hogy bejön a stílus, nagyon is, talán majd egyszer veszek egyet, de addig is marad a speed

Meg ha már kötekedés A csuklós busa alapból nem speed motor, hanem egy dögnehéz és bazi erős hyperbike. Az én kis méregzsákom meg vérbeli speed még a régi időkből, mikor a supersport vb-n TZR250ek, RVF 400ak, ZXR400ak meg RGV250ek kergették egymást
A véleménnyel nincs gond, főleg nem a tiéddel mer normálisan lehet róla beszélni, de egy tag meg (smtopicban) KIJELENTETTE hogy ezek nem supermotok, csak a versenygépek, meg legfőképpen a 650es husaberg mert neki az van. a többi az csak FUNBIKE!

Az enyém meg jó lenne ha olyan 2000 körüli évjárat lenne . Egyébként az "ólomnehéz"-nek becézett 640 től sokkal könyebb, közelebb ál a 625 sc hez, keskenyebb, másabb . nagyjából ugyanazokkal a dolgokkal NINCS felszerelve mint a 625

Ugyan ez az ember nyilatkozta hogy az vegyen drz-t aki utolsó akar lenni.

verseny supermotonak biztosan a crossból épített vagy gyári supermotok a legjobak. de pl magyar verseneken indultak 660as LC4el nameg külföldön is VDB azthiszem..

csak kicsi kötekedés:
te mondtad:

"....1 henger 4t max 550ccm...."

SXV ? a v -blokkal azért odabasz ( ha jó ) még talán vb-t is nyertek vele
Igazából 10 ezer alatt nem megy Amúgy értem persze, és ez csak az én véleményem. A supermoto nekem egy kis testű, könnyű agilis gép, amibe még a tiéd is bőven belefér. De sokan smeznek olyan gépeket, mint az a Ducati Hypermotard, KTM 990 SM stb, amik igazából nem azok. Nem akarom túlmagyarázni, a lényeg sztem így is tiszta.
Most h kicsit utánaolvasok, Nem rossz!
Hmmm ez "gyors" döntés volt :) Tegnap este még nem voltál biztos benne:) Mennyiért hirdeted a DaRaZsat?
nah mindenki elment ?
Eladó a DR-Z !
Vagy csere APRILIA PEGASO!
még jó hogy nem
hi földiek mizu?
Nemtok, nemrossz amúgy, a ződ fincsi, meg odabasz szerintem. Állítólag a coopokba lehet kapni...
ja szokok összevissza beszélni. jólennemár egy veszekmotort
miskolcon lehet venni monster energiaitalt? sosem ittam még megkostolnám vagy szaki nem tudsz szerezni?
Mán megin összevissza beszélel. Na nem baj, majd akkor!
Megyek, mer számomra vége a kocsmázásnak mára.
vagyogatok. pénteken traktorozok . szombaton meg zenekarokkal próbálok, gyúrunk a nagy koncertekre

még 3 hetem van a suliból utánna lesz nagy idemegyekodamegyek. akkor tuti be tudjuk iktatni. most nemnagyon. ilyeneza mittudomén milyen micsoda
Juteszembe: személyesen. Elmaradt a az Istenéltessen alkalmából történő sörbarackpálinka bekortyolása!
Hogy vagy otthon mostanába'? Lehet elkaristolok arra a naggyal ha kivirul az idő.
no erről majd egyszer személyesen de nagyjából igazad van azért vannak akik megmaradtak igazi jóarcok
Na ja, azért az alap arcok normálisak maradtak(Koph, Roof, Guli, stb), mondjuk, őkis egyre kevésbé aktívak...mármint a fórumban
2 milió ft alatt már nincs is motor az sm topicban , ugyhogy nem érzem ott jól magam
Nagyjából pont leszarom Borzalom urat, meg a fánbájk elképzelését.
Beszélhet, amit akar, a sumo az akkoris sumo!
nekem meg csak a hayabusa sportmotor a tiéd az csak ilyen kis valami mert 400 as oszt 6 ezer alatt nem megy

na ez csak duma , de érted mire akarok kilyukadni...
Megesik Nekem a supermoto azt jelenti, hogy 1 henger 4t max 550ccm, 110 kiló. Na ez az sm igazán, a régi, crossokból épített utcai masinák. A mostani gépet is jók, sőt! De ilyen szempontból inkább az old school híve vagyok
jaja csakmán el van kurvulva a supermoto topic. anyi okos meg pénzes ember jött mostanában hogy az már valami kegyetlen mik mennek ott. funbike meg ilyenek. régen igen jó csapat volt az . most is vannak jo fej emberek de áhhh
És az idom sincs már rajta, oké, az kavart meg. Így, hogy nincs rajta idom, nem igazán tudom más helyen elképzelni a kipuffot, csak az ülés alatt.